Politikų sėkmės receptai ir klaidos – karštą rinkimų naktį

„Lietuvai tai bus ypatingas vakaras, o jiems – bemiegė naktis. Vienų svajonės išsipildys, o kitų suduš į šipulius“, – taip specialią tiesioginę laidą „Lietuvos balsas“, kurią „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai galės stebėti rinkimų vakarą, pristato jos vedėjas žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

Laidos vedėjas E. Jakilaitis.<br>T. Bauras
Laidos vedėjas E. Jakilaitis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2012, 12:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:31 AM

Jau šį sekmadienį, kol bus skaičiuojami naujo Seimo rinkėjų balsai, nuo 19 val. 15 min. iki pat vidurnakčio televizija teiks karšiausias žinias.

„Į mūsų laidos studiją atvyks visų svarbiausių partijų lyderiai, kurie čia pasitiks rinkimų rezultatus, iškart komentuos savo rinkiminių kampanijų klaidas ar dalinsis sėkmės receptais“, - žada E. Jakilaitis.

Speciali laida prasidės informacija apie tai, kaip vyko balsavimas, ar būta kokių nors pažeidimų, bus rodomi reportažai. Vėliau kartu politikos apžvalgininkais laidoje bus nagrinėjami naujienų agentūros BNS ir tyrimų bendrovės RAIT atliktos apklausos rezultatai.

„O jau aiškėjant rinkimų rezultatams naujausias žinias tiesiogiai iš didžiausių šalies miestų pateiks mūsų žurnalistai, jungsimės prie Vyriausios rinkimų komisijos bei prie laikinais partijų štabais tapusių vietų – stebėsime, kokiomis nuotaikomis kandidatai ir jų palaikymo komandos laukia rinkimų atomazgos. Kas triumfuos, mūsų žiūrovai sužinos pirmieji“, – sako laidos „Lietuvos balsas“ vedėjas E. Jakilaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.