Bendradarbiaus Lietuvos ir Rusijos ūkininkai

Lietuvos ir Rusijos ūkininkai ketina organizuoti susitikimus įvairiais juos dominančiais klausimais, dalyvauti abiejose valstybėse vykstančiuose renginiuose - parodose, seminaruose, konferencijose, dalytis mokymų ir konsultacijų žemės ūkio klausimais organizavimo patirtimi.

Susitarimu siekiama sudaryti palankias sąlygas plėtoti abipusiai naudingą bendradarbiavimą žemės ūkio ir maisto gamybos srityje.<br>V. Balkūnas.
Susitarimu siekiama sudaryti palankias sąlygas plėtoti abipusiai naudingą bendradarbiavimą žemės ūkio ir maisto gamybos srityje.<br>V. Balkūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2012-10-11 22:00, atnaujinta 2018-03-16 04:19

Tai numatyta trečiadienį Maskvoje pasirašytame Lietuvos ūkininkų sąjungos ir Rusijos valstiečių ūkių ir žemės ūkio kooperatyvų asociacijos bendradarbiavimo susitarime.

Pasak bendradarbiavimo susitarimą pasirašiusio Lietuvos ūkininkų sąjungos pirmininko Jono Talmanto, šiuo susitarimu siekiama sudaryti palankias sąlygas plėtoti abipusiai naudingą bendradarbiavimą žemės ūkio ir maisto gamybos srityje.

Su Rusijos ūkininkais ketiname bendradarbiauti augalininkystės ir gyvulininkystės, žemės ūkio mokslo, maisto produktų kokybės ir saugumo kontrolės, prekybos žemės ūkio produkcija, mokymų srityse“, - sakė J. Talmantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.