„Al Jazeera“ po rinkimų prikėlė velionį A. Brazauską

Arabų naujienų portalas „Al Jazeera“, nušviesdamas rinkimus Lietuvoje ir po jų susiklosčiusią politinę situaciją, atgaivino jau prieš porą metų Anapilin iškeliavusį prezidentą Algirdą Brazauską. „Al Jazeera“ žiniomis, A. Brazauskas pretenduoja į mūsų šalies ministro pirmininko postą. Tiesa, nuotraukoje vietoj A. Brazausko į skaitytoją žvelgia a.a. prezidento bendravardis Algirdas Butkevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Noreikienė

Oct 29, 2012, 3:40 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:29 PM

„Algirdas Brazauskas, buvęs finansų ministras, kovoja dėl koalicijos ministro pirmininko posto“, - rašoma po A. Butkevičiaus nuotrauka portale aljazeera.com.

Negana to, velionis prezidentas netgi cituojamas ir neįvardytų „Aljazeera“ šaltinių buvo pastebėtas balsuojantis šiuose rinkimuose. „Aš manau, kad (naujoji vyriausybė) bus centro-kairioji, - socialdemokratų lyderis Algirdas Brazauskas sakė žurnalistams, įmetęs savo biuletenį į balsadėžę. - Daugiau lėšų turi būti skiriama sektoriams, skatinantiems gamybą“, - anot „Al Jazeera“, prie balsadėžės kalbėjo A. Brazauskas.

Suprantama, arabų pasaulio žiniasklaidos kanalas neužsikrėtė Helovino laukimo nuotaika, o tiesiog supainiojo A. Brazauską su pretenduojančiu į premjero postą socialdemokratu A. Butkevičiumi.

A. Butkevičius Lietuvos Respublikos finansų ministru dirbo 2004–2005 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.