Po Seimo rinkimų Kauno valdžioje - tik nedideli pasikeitimai

Nors Seimo rinkimuose dalyvavo visi trys Kauno vicemerai ir du

Seimo nariu daugiamandatėje apygardoje buvo išrinktas tik administracijos direktoriaus pavaduotojas, socialdemokratas A. Nesteckis.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
Seimo nariu daugiamandatėje apygardoje buvo išrinktas tik administracijos direktoriaus pavaduotojas, socialdemokratas A. Nesteckis.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 29, 2012, 2:23 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:34 PM

Tiesa, neblogų galimybių pakeisti darbo vietą dar turi tai pačiai partijai priklausanti Kauno vicemerė Orinta Leiputė. Ji taptų Seimo nare, jeigu bent vienas rinkėjų palankumą Seimo rinkimuose pelnęs Socialdemokratų partijai priklausantis europarlamentaras nuspręstų likti Briuselyje. „Dabar reikia sulaukti jų sprendimo“, - kalbėjo vicemerė.

Kaunietė sakė pernelyg nesijaudinanti ir ramiai laukianti, kaip klostysis įvykiai.

O. Leiputė tvirtino dar nežinanti, kas užims A. Nesteckio vietą, kuri pagal koalicijos sutartį priklauso socialdemokratams. „Iš anksto nesiruošėme pokyčiams, tačiau jau turime kelis kandidatus“, - pranešė Kauno vicemerė.

Miesto tarybai balsuoti teikiamas kandidatas iš pradžių bus patvirtintas partijos taryboje, o vėliau tariamasi su koalicijos partneriais.

O. Leiputė mano, kad galimas administracijos direktoriaus pavaduotojas bus parinktas jau šią savaitę.

Šiais metais vykę Seimo rinkimai yra išskirtiniai, nes į parlamentą dar nepateko nei vienas Kauno tarybos narys. Paprastai tokių būdavo 5-6. Kauno meras konservatorius Andrius Kupčinskas Seimo rinkimuose nedalyvavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.