V. Tomaševskis dar nežino, ar taps Seimo nariu

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 7, 2012, 3:08 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:47 PM

V. Tomašvekis BNS trečiadienį teigė linkstąs dirbti naujame Seime, tačiau esama „ir tam tikrų niuansų“ - svarstąs apie galimybę užleisti vietą Seime su LLRA Seimo rinkimuose bendradarbiavusios Rusų sąjungos vienai vadovių Irinai Rozovai.

„Galutinio sprendimo nėra. (...) Jeigu kalbėti apie politinius sprendimus atsižvelgiant į būsimą darbą Seime, tai linkstu dirbti mūsų parlamente, kadangi esu partijos pirmininkas. Bet dar yra kitų niuansų, susijusių su mūsų bendražygiais šiuose rinkimuose ir reikia spręsti šį klausimą, kad mūsų bendražygiams atitektų vieta Seime, kadangi jie aktyviai dalyvavo rinkimų kampanijoje, tai būtų labai gerai. (...) Tai būtų Irina Rozova“, - BNS sakė V. Tomaševskis.

LLRA rinkimų sąraše žemiau V. Tomaševskio liko Švenčionių rajono savivaldybės tarybos narys Zbignevas Jedinskis. Jei jis savivaldos mandato nekeistų į Seimo, į parlamentą pakliūtų I. Rozova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?