Krepšininkai ir studentai našlaičiams dovanojo šventę

Kauno Technologijos universiteto studentai trečiadienį Vilkijos vaikų globos namų auklėtiniams surengė įsimintiną šventę – kartu su našlaičiais ir „Žalgirio“ krepšininkais gamino žaisliukus Kalėdų eglutei. Šventės simbolis Laisvės alėjoje, fontano vietoje, nušvis gruodžio 8-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 28, 2012, 5:49 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:06 AM

Trys dešimtys Vilkijos vaiko globos namų auklėtinių nekantraudami laukė dienos, kai su vyresniais draugais, Kauno Technologijos universiteto studentais bei dėstytojais, galės kartu gaminti žaisliukus akademinės bendruomenės puošiamai Kalėdų eglei.

Tradiciniame renginyje, vykstančiame jau trečiąjį kartą su Vilkijos vaikų globos namų auklėtiniais, žaisliukus gaminti norą pareiškė ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai: Marko Popovičius, Mindaugas Kuzminskas ir Vytenis Lipkevičius.

„Mūsų eglutei iš kankorėžių, plastiko butelių ir armavimo tinklo ketiname pagaminti daugiau negu du šimtus žaisliukų. Džiaugiamės, jog prie šios gražios, ekologiškos iniciatyvos prisijungė ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjai. Tikimės, kad savo sėkmingu pavyzdžiu jie tikrai įkvėps mūsų mažuosius talkininkus iš Vilkijos ir padės jiems suprasti komandinio darbo vertę“, – sakė KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentų atstovybės pirmininkė Greta Stupelytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.