Popiežius pradėjo naudotis socialiniu tinklu „Twitter“

Popiežius Benediktas XVI trečiadienį savo asmeninėje socialinio tinklalapio „Twitter“

Popiežius Benediktas XVI savo asmeninėje socialinio tinklalapio „Twitter“ paskyroje paskelbė ilgai lauktą pirmąją žinutę.<br>AP
Popiežius Benediktas XVI savo asmeninėje socialinio tinklalapio „Twitter“ paskyroje paskelbė ilgai lauktą pirmąją žinutę.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 12, 2012, 2:12 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:41 PM

Žinutėje rašoma: „Mieli draugai, džiaugiuosi galėdamas su jumis susitiekti per „Twitter“. Dėkoju jums už didelį susidomėjimą. Visus jus laiminu iš širdies“.

Kiek anksčiau popiežiaus atstovas sakė, kad pontifikas su žmonėmis bendraus per aštuonias skirtingų kalbų „Twitter“ paskyras. Popiežiaus paskyrą „@pontifex“ anglų kalba seka daugiau nei 660 tūkst. žmonių.

Manoma, kad popiežius tik pasirašys žinučių pabaigoje, bet pats asmeniškai nekurs kiekvienos žinutės. Benedikto XVI paskyrų sekėjai galės matyti žinutes iš jo savaitinės audiencijos, sekmadieninių laiminimų, bažnytinių švenčių proga sakomų pamokslų bei popiežiaus reakciją į pasaulio įvykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?