Premjero patarėjai - R. Bakšys, T. Gerasimavičius, P. Jarmantavičius, I. Urbonavičiūtė

Premjeras Algirdas Butkevičius pradėjo formuoti patarėjų komandą.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 14, 2012, 4:41 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:19 PM

Premjerui ekonomikos klausimais patars Irina Urbonavičiūtė, energetikos klausimais - Tomas Gerasimavičius, teisės klausimais - Raimondas Bakšys, susisiekimo - Darius Jarmantavičius. Sekretoriato vadovė bus Džuljeta Žiugždienė, o premjero patarėja ryšiams su Seimu paskirta Auksė Kontrimienė.

Tai BNS pranešė premjero atstovė spaudai Evelina Butkutė-Lazdauskienė. Anot jos, kiti patarėjai turėtų paaiškėti kitos savaitės pradžioje.

I. Urbonavičiūtė yra buvusi Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos referentė, vadovavusi Vyriausybės Ekonomikos ir finansų departamentui.

T. Gerasimavičius iki šiol vadovavo Energetikos agentūros Darnios energetikos plėtros skyriui.

Advokatas R. Bakšys 2011 metais įkūrė advokatų kontorą „Lex Corpus“, prieš tai yra vadovavęs Nacionalinei teismų administracijai, yra buvęs Teisingumo ministerijos Teismų departamento direktorius.

D. Jarmantavičius buvo A. Butkevičiaus patarėjas, kai pastarasis buvo susisiekimo ministras, nuo 2008 metų buvo A. Butkevičiaus padėjėjas-sekretorius.

Ministro pirmininko kancleriu paskirtas 51 metų socialdemokratas Alminas Mačiulis, pastaruoju metu dirbęs Transporto investicijų direkcijos (TID) vadovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.