Kauno našlaičius lanko ir linksmina studentai

Kauno miesto visų aukštųjų mokyklų ir universitetų studentai rengia akciją, skirta vaikų globos namuose augantiems vaikams ir slaugos ligoninėse besigydantiems pacientams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2012, 4:51 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:05 PM

Projekto iniciatorės ir organizatorės, Vytauto Didžiojo universiteto pirmakursės Nerijos Račkaitytės teigimu, pagrindinis šios studentų savanoriškos veiklos tikslas yra ne finansiškai, o dvasiškai nudžiuginti vaikų globos namų auklėtinius bei slaugos ligoninės gyventojus.

„Mes siekiame padovanoti jiems šventę, pripildyti jų širdis tikėjimo ir svajonių išsipildymo“, - sakėN. Račkaitytė.

Studentai parengė programą, kurios metu sieks įjungti vaikučius į bendrą lietuvių liaudies šokį ar dainą. Akcijos rengėjai taip pat ketina vaikus įtraukti į susipažinimo, pasitikėjimo ir kitus žaidimus. Vaikų globos namuose augantys vaikai ir slaugos ligoninėse gyvenantys neįgalieji taip pat gaus generalinio akcijos rėmėjo „Camelia“ vaistinių tinklo skirtas dovanas ir odontologijos klinikos „Divex“.

Akcijos rengėjai aplankys vaikų gerovės centrą „Pastogė“, Kauno miesto savivaldybės vaikų globos namus, viešąją įstaigą „Privati slaugos tarnyba“ ir Kauno Panemunės slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninę.

Pirmasis jungtinės studentų vizitas įvyko pirmadienį, gruodžio 17 d., 16 val., Kauno miesto savivaldybės vaikų globos namuose.

Antrasis akcijos etapas įvyks gruodžio 18 d., 15 val., Všį „Privati slaugos tarnyba“.

Trečiasis: gruodžio 18 d., 16 val., vaikų gerovės centre „Pastogė“. Akcija finišuos gruodžio 19 d., 14 val., Kauno Panemunės slaugos ir palaikomojo gydymo ligonėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.