Prabangios pasaulio pabaigos sutiktuvės – su rimta sąlyga

Gruodžio 21-ąją turinti įvykti pasaulio pabaiga – puiki proga pareklamuoti savo paslaugas. Tai jau suprato ir mūsų šalies verslininkai. Paskutines gyvenimo šioje žemėje akimirkas pajūrio svečiai kviečiami pasitikti ypatingai. Jie kviečiami apsistoti viešbučio kambaryje, kur jų lauks putojančio vyno butelis ir krepšys vaisių, o nakvynė ir pusryčiai nieko nekainuos. Tokiu pasiūlymu gundo neseniai Klaipėdos senamiestyje duris atvėręs viešbutis „Memel Hotel“. Tiesa, nusprendusiems apsistoti dviviečiuose apartamentuose, kišenėje būtina turėti pinigų – už dovaną teks susimokėti, jeigu pranašaujama pasaulio pabaiga vis dėlto neįvyks.

Pasaulio pabaigą siūloma pasitikti viešbutyje kartu su kitais apokalipsei besirengiančiais žmonėmis.<br>"Memel Hotel" nuotr.
Pasaulio pabaigą siūloma pasitikti viešbutyje kartu su kitais apokalipsei besirengiančiais žmonėmis.<br>"Memel Hotel" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Dec 17, 2012, 1:42 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:16 PM

„Viešbutis „Memel Hotel“ siūlo nemokamus kambarius pasaulio pabaigai“, - šią žinią išplatino naujas trijų žvaigždučių viešbutis uostamiestyje. Specialus pasiūlymas nieko nekainuotų, jeigu majų išpranašauta pasaulio pabaiga gruodžio 21-ąją tikrai įvyktų.

Pasinaudoję pasiūlymu gautų nemokamą nakvynę dviviečiame kambaryje su pusryčiais, o atvykimo dieną – ir butelį putojančio vyno bei vaisių krepšį, kad pasaulio pabaigos laukimas neprailgtų.

Šio pasiūlymo vertė – 189 litai, būtent tokią sumą tektų sumokėti, jeigu rytą prabudus paaiškėtų, jog pasaulio pabaiga neįvyko.

Viešbučio pardavimų vadybininkė Aušra Srėbaliūtė patikino, jog tai ne pokštas. Esą panašių pasiūlymų artėjant tariamai pasaulio pabaigai siekdami pritraukti daugiau klientų pateikė ne vienas pasaulio viešbutis, taip pat restoranai.

Klaipėdiečiai šią žinią penktadienį paskelbė viešbučio interneto svetainėje, taip pat viešbučio profilyje socialiniame tinkle „Facebook“. Kol kas neatsirado norinčių šiuo pasiūlymu pasinaudoti. „Manau, kad užsakymų tikrai sulauksime, esame pasiruošę priimti svečius į visus 50 kambarių“, - užtikrino viešbučio atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.