Praradęs neliečiamybę V. Uspaskichas kalbėjo apie ezoteriką ir prezidentę

Jokių vaistų, šiek tiek jogos, nuolatinė malda ir ezoterinis gyvenimo supratimas. Visa tai padeda teisinės neliečiamybės netekusiam Viktorui Uspaskichui išlikti ramiam. Tai žurnalistams vardijo politikas Seimui nusprendus atimti jo teisinę apsaugą.

Po balsavimo V. Uspaskichas tvirtino, kad jaučiasi laisvas.<br>T. Bauras
Po balsavimo V. Uspaskichas tvirtino, kad jaučiasi laisvas.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Sytas

Dec 20, 2012, 4:25 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:15 PM

„Iš tikrųjų mane galite „pastatyti ant detektoriaus“ ir pamatuoti pulsą, jis tikrai bus normalus. Spaudimas ir pulsas. Mokykitės, kaip nugalėti sunkiausią kelią savo gyvenime“, - žurnalistams Seime po pralaimėto balsavimo dėl neliečiamybės sakė V. Uspaskichas. 

„Propaguoju ezoterinį gyvenimo supratimą. Suprantu, ką bepasiųsi į visatą, grįš atgal. Tai ypač persiduoda per vaikus. Labai norėčiau, kad mano darbai šitoje žemėje atneštų kokią nors moralinę naudą mano vaikams.

Ezoteriniame gyvenime nebūtinai tau ateis tai, ką tu pasiųsi. Kai kas galėjo nusiųsti į mane blogą žinią, ir man bloga atėjo“, - taip prarastą neliečiamybę aiškino V. Uspaskichas.

Jis vardijo, kad trejus metus visiškai nevartoja vaistų, „šiek tiek“ užsiiminėja joga. Ir 15 metų nuolat trumpai meldžiasi. „Tarp kitko, meldžiuosi ir už oponentus“, - tikslino politikas.

Bendraudamas su žiniasklaida V. Uspaskichas teigė, kad prezidentės nuomonė apie Darbo partiją turėjo „tiesioginę“ įtaką jo likimui.

„Tiesioginę. Nes mūsų teismai ir prokurorai nėra laisvi, tai yra natūralus dalykas, - aiškino politikas. - Na, sąžiningai pasakius, daug kas iš jūsų dalyvavote teismo posėdžiuose. Matosi, kiek prispausti mūsų teisėjai. Nors aš per daug nepykstu ant jų.“

Žurnalistams jis apgailestavo, kad socialdemokratai balsavo prieš jo teisinę neliečiamybę. Bet žadėjo iš koalicijos nesitraukti.

„Jų sąžinės reikalas“, - sakė V. Uspaskichas.

„Visą laiką sakiau, kad imunitetas ir Vyriausybė, darbas valstybėje – to nesiejau ir nesiečiau. Aišku, buvo vilčių, norų, kad palaikytų koalicijos partneriai. Bet jie savų minčių turi. Bet ką čia. Koks buvo balsavimas, toks buvo“, - sakė politikas.

Po balsavimo jis sakė, kad jaučiasi labai gerai, nes nebereikės ruošti kalbų savo gynybai.

„Jaučiuosi labai gerai. Reikėjo kalbas ruošti. Dabar nereikia, esu laisvas žmogus, tikrai galėsiu dirbti valstybinį darbą“, - dėstė žurnalistams politikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.