A. Butkevičius: „A. Ramanausko naudojami metodai nepuošia Lietuvos“

Premjeras Algirdas Butkevičius, paklaustas, kaip vertina laidų vedėjo, buvusio Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Vilniaus savivaldybėje nario Algio Ramanausko-Greitai socialiniame tinkle „Facebook“ išsakytus jam įžeidimus, sako, kad tokie veiksmai valstybės nepuošia, bet jis asmeniškai niekur dėl jų nesikreipė.

A. Butkevičius teigia, kad tokie A. Ramanausko žodžiai nepuošia valstybės.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
A. Butkevičius teigia, kad tokie A. Ramanausko žodžiai nepuošia valstybės.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 4, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:45 AM

„Gaila žiūrėti į tam tikras pavardes, ir tos pavardės, gaila, kad yra iš konservatorių partijos. Ir aš manau, kad tokie metodai tikrai nepuošia pirmiausia mūsų valstybės. Kada tokie žmonės, turėdami galimybę kalbėti viešai, „demonstruoja“ savo tokias mintis, kurios, aš manau, nereikalingos“, - penktadienį Vyriausybėje žurnalistams sakė A. Butkevičius.

Premjero teigimu, Socialdemokratų partijos vadovybė dėl A. Ramanausko-Greitai pasisakymo kreipėsi į Žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją, tačiau jis pats asmeniškai niekur dėl šių pasisakymų nesikreipė.

Gruodžio 31 d. A. Ramanauskas-Greitai „Facebook“ paskelbė savo „Metų šūdo“ apdovanojimus. Juose A. Butkevičiui atiteko „Metų idioto“ titulas.

Šį titulą A. Ramanauskas-Greitai Premjerui skyrė už pasisakymą „Laisvosios rinkos institutas Lietuvoje užsiima net žalingais valstybei ir jos žmonėms veiksmais. Pavyzdžiui, jie sako, kad jeigu įmonė nesugeba dirbti, tegul ji bankrutuoja“.

Taip pat A. Ramanauskas-Greitai Premjerą dėl to, kad šis pasisako prieš homoseksualų partnerystes, pavadino „skystakiaušiu fūfeliu“ ir palinkėjo jam įsigyti „linzes“, parašęs „Nemalonu, kad mūsų šalies premjeras atrodo kaip koks prietaisas“.

***

Kas yra viešas turinys? Kur riba tarp privačios ir viešos nuomonės? Apie tai sekmadienį "Lietuvos ryto" televizijos studijoje diskutuos nekonvencinio karo "Facebook" tinkle dalyviai Artūras Račas bei Algis Ramanauskas.

Edmundo Jakilaičio pokalbis su politiku ir visuomenės veikėju Algiu Ramanausku bei žurnalistu Artūru Raču sekmadienį 21 val. 20 min. "Lietuvos ryto" televizijos laidoje 24/7.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.