Atsistatydino Varėnos meras E. Jankevičius

Penktadienį Varėnos rajono meras Elvinas Jankevičius pranešė apie savo atsistatydinimą. Savivaldybės taryba socialdemokratų partijai priklausančio politiko prašymą patenkino. Laikinai mero pareigas eis vicemeras Vidas Mikalauskas.

E. Jankevičius planuoja palikti Varėną ir grįžti į Vilnių, kur gyvena jo šeima.
E. Jankevičius planuoja palikti Varėną ir grįžti į Vilnių, kur gyvena jo šeima.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 5:47 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:34 AM

Rajonui E. Jankevičius vadovavo nuo 2011-ųjų balandžio.

E. Jankevičius išplatino savo pranešimą, kurį skelbia vareniskis.lt.

„Šiandien, sausio 4-ąją, paskutinė diena, kai aš dirbu Varėnos rajono savivaldybės meru. Nors labai gaila, tačiau dėl susiklosčiusių aplinkybių turiu palikti šį darbą ir Varėną.

Manau, kad per beveik dvejus metus, kuriuos stengiausi sąžiningai dirbti Varėnos kraštui ir visiems Jums, mielieji, mūsų rajonas šiek tiek pagražėjo ir tapo patrauklesnis čia gyventi bei auginti savo vaikus, lankytis jame svečiams.

Noriu padėkoti visiems įmonių, įstaigų, organizacijų darbuotojams bei visiems varėniškiams ir pasidžiaugti drauge su Jumis sėkmingais darbais, kuriuos drauge dirbome Varėnos kraštui ir jį gražinome. Gerbiu Jus, nes esate nuoširdūs, darbštūs, sąžiningi ir labai svetingi žmonės.

Todėl pažadu, kad ir kur bebūčiau bei dirbčiau, niekuomet nepamiršiu Jūsų ir visuomet stengsiuosi pagal galimybes padėti.

Linkiu Jums, kad ir ateityje išliktumėte savo krašto mylėtojais, turėtumėte širdžiai mielos veiklos, dirbtumėte prasmingus darbus ir nuoširdžiai bendrautumėte.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.