„Akistatos” vedėjo K. Krivicko paneigimas nuvylė J. Furmanavičiaus motiną

TV3 televizijos laidoje „Akistata“ įpareigota teismo trečiadienį paskelbė paneigimą apie jos skleistus tikrovės neatitinkančius faktus, esą nužudytas teisėjas Jonas Furmanavičius buvo pedofilas, iškrypėlis, priklausė pedofilų klanui, dalyvavo orgijose bei tvirkino Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukrą ir jos pusseserę. Nužudyto teisėjo mama Anelė Furmanavičienė sako nusivylusi laidos vedėju K. Krivicku, moteris manė sulauksianti ne tik formalaus paneigimo, bet ir atsiprašymo.

Nužudyto teisėjo motina vylėsi, kad K. Krivickas (nuotr.) ne tik perskaitys oficialų paneigimą, bet ir atsiprašys.<br>V. Balkūno nuotr. iš archyvo
Nužudyto teisėjo motina vylėsi, kad K. Krivickas (nuotr.) ne tik perskaitys oficialų paneigimą, bet ir atsiprašys.<br>V. Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jan 10, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:01 PM

„Vakar po trejus metus trukusio teismo buvo pasiekta labai svarbi pergalė tiek mūsų šeimai, tiek turbūt nemažai daliai Lietuvos visuomenės. Lietuvos apeliacinio teismo nutartimi TV3 televizijos transliuojamoje laidoje „Akistata“ vedėjas K. Krivickas pagaliau paneigė melagingą ir šmeižikišką informaciją apie nužudytą mano sūnų Joną Furmanavičių“, - lrytas.lt sakė kaip įtariama D. Kedžio sušaudyto Kauno apygardos teismo teisėjo J. Furmanavičiaus mama.

„Pareiškiame, kad 2009 metų spalio 5 dieną nužudytas Kauno apygardos teismo teisėjas J. Furmanavičius nėra nusikaltėlis ar pedofilas. Niekada nebuvo apkaltintas ar įtartas pedofilija, nebuvo įtrauktas į jokius pedofilų sąrašus ar įskaitas, nepriklauso jokiam pedofilų klanui.

Nedalyvavo jokiose pedofilų ar iškrypėlių orgijose, neprievartavo, netvirkino, nežalojo ir nekankino D. Kedžio dukters ar jos pusseserės. Neturėjo jokių filmuotų vaizdų, kaip aukšti prokurorai tvirkina mažametes mergaites“, - šiuos žodžius trečiadienio vakarą TV3 eteryje rodytoje laidoje „Akistata“ perskaitė jos vedėjas Kristupas Krivickas.

Paneigti trejus metus skleistus tikrovės neatitinkančius faktus televiziją įpareigojo teismas, išnagrinėjęs velionio teisėjo motinos A. Furmanavičienės skundą.

Stakliškių miestelyje gyvenanti garbaus amžiaus A. Furmanavičienė lrytas.lt žurnalistui sakė turėjusi viltį išgirsti ne tik formalų paneigimą, bet ir atsiprašymą.

„Maniau, kad jis (K. Krivickas – red.) atsiprašys Jono, juk žmogų tiek laiko šmeižė, vadino iškrypėliu, nusikaltėliu. O dabar tik perskaitė tai, ką liepė teismas. Ką padarysi, tiek jau to“, - liūdnai tarė sūnaus netekusi senutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?