Bergeno lietuvių bendruomenė susitiks su E. Mildažyte

Norvegijos lietuvių bendruomenė Bergene vasario 16 dieną į susitikimą su Bergene ir jo apylinkėse gyvenančiu gausiu būriu lietuvių pakvietė atvykti Lietuvoje gerai žinomą žurnalistę, prodiuserę, laidų ir renginių vedėją Editą Mildažytę.

Knygoje E. Mildažytė jautriai prisipažįsta, kaip labai ji didžiuojasi esanti lietuvė, ir kaip karštai myli savo kraštą.<br>Bergeno lietuvių bendruomenė
Knygoje E. Mildažytė jautriai prisipažįsta, kaip labai ji didžiuojasi esanti lietuvė, ir kaip karštai myli savo kraštą.<br>Bergeno lietuvių bendruomenė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 10:15 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:25 PM

Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga Bergeno lietuvių bendruomenės organizuojamame renginyje viešnia Edita Mildažytė lietuvių bendruomenei pristatys savo knygą „Pasimatymas su Lietuva“, išleistą lietuvių ir anglų kalbomis.

Knygoje autorė jautriai prisipažįsta, kaip labai ji didžiuojasi esanti lietuvė, ir kaip karštai myli savo kraštą. Lietuvą knygoje vadina maža, tačiau turtingą ir pasididžiavimo vertą istoriją turinčia valstybe, o lietuvius - kūrybinga ir laisvę mylinčia tauta.

E. Mildažytė viliasi, kad knyga sudomins ir paskatins tęsti pažintį su Lietuvos istorija, kultūra, tradicijomis ne tik lietuvius, bet ir užsieniečius, kurie apie mus, deja, žino nedaug.

Gyvename laikais, kai žmonės jungiasi, bendrauja nepaisant atstumų ar sienų. Tai patvirtina ir netrukus įvyksiantis susitikimas Bergene.

„Labai džiaugiamės artėjančiu susitikimu, kuriame galėsime susipažinti ir gyvai pabendrauti su iškilia asmenybe“ - sako Bergeno lietuviai, nekantriai laukiantys E. Mildažytės vizito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.