Trečiuoju ūkio viceministru paskirtas K. Trečiokas

Trečiadienį ūkio viceministro pareigas pradeda eiti Kęstutis Trečiokas, iki šiol dirbęs Regioninės Telšių ligoninės direktoriaus pavaduotoju ekonomikai. K. Trečiokas Ūkio ministerijoje kuruos smulkiojo ir vidutinio verslo, eksporto, investicijų ir verslo priežiūros sritis, pranešė ministerija.

Ūkio ministerijoje jau dirba dar du viceministrai - Marius Busilas ir Marius Skarupskas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Ūkio ministerijoje jau dirba dar du viceministrai - Marius Busilas ir Marius Skarupskas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 6, 2013, 10:37 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:25 PM

Paskirtasis ūkio viceministras nuo 2005 m. iki 2011 m. dirbo Telšių rajono savivaldybės administracijos direktoriumi. Nuo 2003 m. ėjo Telšių rajono savivaldybėje Ekonomikos, strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjo pareigas.

56-erių metų K. Trečiokas dirbo bendrovės „Litesko“ Telšių filialo direktoriaus padėjėju, bendrovės „Telša“ direktoriaus pavaduotoju, Telšių rajono savivaldybės mero patarėju verslui, turizmui ir ryšiams su užsieniu. Taip pat dirbo bendrovės „Telteksa“ generaliniu direktoriumi, bendrovės „Mastis“ komercijos direktoriumi, ūkio ir socialinių reikalų direktoriumi, elektros cecho viršininku, inžinieriumi elektriku.

K. Trečiokas Kauno technologijos universitete (buvusiame Kauno politechnikos institute) yra įgijęs inžinieriaus elektromechaniko specialybę, Vilniaus universitete - ekonomisto specialybę. Danijos Alborgo universitete baigė vadybos kursus, Čikagoje - Amerikos vadybos asociacijoje vadybos ir rinkodaros kursus.

Ūkio ministerijoje jau dirba dar du viceministrai - Marius Busilas ir Marius Skarupskas.

Taip pat pranešama, kad Ūkio ministrės Birutės Vėsaitės patarėja ryšiams su visuomene paskirta 31 m. Jūratė Antanaitytė-Voldemarienė, nuo 2006 m. dirbusi savo šeimos įmonėje „Praction" projektų direktore.

Paskirtoji ūkio ministrės patarėja savo versle buvo atsakinga už verslo klientų rinkodaros ir pardavimo procesus, viešuosius ryšius ir rūpinosi socialinių tinklų komunikacija.

J. Antanaitytė-Voldemarienė Vilniaus pedagoginiame universitete (dabar - Lietuvos edukologijos universitetas) yra įgijusi sociologijos bakalauro laipsnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.