Savas ministras kiaulina vedliui

Vos porą mėnesių dirbančioje naujoje Vyriausybėje bene aktyviausias partijai „Tvarka ir teisingumas” atstovaujantis aplinkos ministras V. Mazuronis.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Feb 8, 2013, 8:12 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:10 AM

Kone kasdien vis po naujieną. Jis ir daugiabučius renovuos, ir brakonierius sutvarkys, ir neteisėtus statinius nuo žemės paviršiaus nušluos. Tačiau pastarasis užmojis gali priversti suklusti ministro atstovaujamos partijos lyderį R. Paksą.

Pajūryje prokurorų abejones sukėlusių pastatų savininkus buldozeriais pagąsdinęs V. Mazuronis pagrasino nurėžti Šventojoje iškilusio „Elijos” kvartalo daugiaaukščių pastatų kelis viršutinius aukštus.

Užsibrėžtą tikslą ministras pasieks tiktai tuomet, jeigu teismas panaikins šio kvartalo detalųjį planą ir išduotą statybos leidimą.

Tiesa, vienu leidimu valstybės institucijos palaimino ne tik daugiabučių statybą, bet ir įvairių komunikacijų įrengimą.

Taigi jei teismas panaikintų kvartalui išduotą statybos leidimą, neteisėti taps ne tik pastatai, bet ir paklotos vandentiekio bei kanalizacijos trasos.

Negi „Eliją” buldozeriais gąsdinantis V. Mazuronis nežino, jog prie to paties kvartalo kanalizacijos tinklų yra prisijungęs ir vos už poros šimtų metrų Šventojoje nuosavą namą pasistatęs „tvarkiečių” vedlys R. Paksas?

Dar ims ir paskelbs teismas, kad tos visos komunikacijos – irgi neteisėta statyba.

Nors pasinaudojus tualetu nuleisti vandenį yra šventas reikalas, R.Paksas gali prarasti teisę savo namo nuotekas pilti į neteisėtai paklotus vamzdžius.

Kur tuomet dėtis europarlamentarui, patekusiam į saviškio aplinkos ministro gniaužtus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.