Ar V. Andriukaitis nesudegs savo revoliucijos ugnyje?

Dėl Sveikatos apsaugos ministro Vytenio Andriukaičio siūlomų, privačią mediciną išgąsdinusių, pataisų toliau kyla bangos tarp politikų, medikų ir pacientų. Ką sumanė apynasrį privačioms gydymo įstaigoms užsimojęs uždėti ministras? Kaip, jo paties nuomone, tai gali paveikti konkurencijos tarp viešo ir privataus sektorių politiką? Ar ministras nebijo sudegti savo revoliucijos ugnyje?

Žurnalisto E. Jakilaičio pokalbį su Sveikatos apsaugos ministru V. Andriukaičiu žiūrėkite šį vakarą 21 val. 20 min. laidoje „24/7” per „Lietuvos ryto” televiziją.<br>R. Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Žurnalisto E. Jakilaičio pokalbį su Sveikatos apsaugos ministru V. Andriukaičiu žiūrėkite šį vakarą 21 val. 20 min. laidoje „24/7” per „Lietuvos ryto” televiziją.<br>R. Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2013, 11:01 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:11 AM

Žurnalisto Edmundo Jakilaičio pokalbį su Sveikatos apsaugos ministru V. Andriukaičiu žiūrėkite šį vakarą 21 val. 20 min. laidoje „24/7” per „Lietuvos ryto” televiziją.

Laidoje taip pat išgirsite Lietuvos pramonininkų konfederacijos prognozes - dėl padidėjusio minimumo brangs ne tik paslaugos, pramoninės prekės, bet ir maisto produktai. Premjeras Algirdas Butkevičius tuo netiki, tačiau kai kurie verslininkai klimpsta jau dabar.

Kitas reportažas – apie mažo galingumo saulės elektrines, kurias statyti Lietuvoje pareiškė norą jau net 11 tūkst. fizinių ir juridinių asmenų. Nauja vyriausybė, supratusi, kad suteikė per geras sąlygas, puolė taisyti įstatymus ir griežtinti tvarką, bet kaip tik sukėlė dar daugiau sumaišties.

„24/7” laidoje bus aptarta ir po rinkimų opozicijoje likusios Tėvynės sąjungos vedlio Andrius Kubiliaus kėdė. Ar pavasarį jam kartais nereikės jos užleisti kolegei Irenai Degutienei?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.