Klaipėdos pašalpų gavėjams siūlo susirasti kitą banką

Uostamiesčio socialinių išmokų gavėjams nereikės laukti, kol bus apsispręsta dėl tolesnės Ūkio banko veiklos. Šiame banke sąskaitas turėję žmonės jiems priklausančią valstybės paramą galės atsiimti jau šiomis dienomis.

Ūkio banke sąskaitas turėję klaipėdiečiai priversti dairytis kito banko.<br>E. Petkutė
Ūkio banke sąskaitas turėję klaipėdiečiai priversti dairytis kito banko.<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Feb 13, 2013, 12:48 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:37 AM

Klaipėdos miesto savivaldybė paragino gyventojus susirasti kitą banką ir atsidaryti naują sąskaitą.

Antradienio popietę pasklidusi žinia apie apribotą Ūkio banko veiklą privertė sunerimti gaunančiuosius jiems paskirtas pensijas ir socialines išmokas.

Už vaikus, slaugos, neįgalumo ir kitas išmokas kas mėnesį į savo sąskaitą gaunantys klaipėdiečiai turėtų atsidaryti sąskaitą kitame banke ir apie tai informuoti Savivaldybės Socialinės paramos skyriaus specialistus.

„Pinigai, skirti išmokoms už sausį, nebus sulaikyti, nes dar nebuvo pervesti“, - teigė Socialinio departamento direktorė Audra Daujotienė.

Pašalpų gavėjų, kuriems pinigai buvo pervedami į Ūkio banko sąskaitą, yra apie 350. Visi jie išmokas už sausį gaus šiomis dienomis, jeigu pasirūpins atsidaryti naują sąskaitą kitame banke ir apie tai informuos skyrių.

Gyventojams, kurie pageidauja gauti socialines išmokas į kitų bankų (kredito įstaigų) sąskaitas, siūloma atvykti į Socialinės paramos skyrių ir pateikti prašymą.

Prašymai priimami Socialinės paramos skyriaus informacijos kabinetuose Vytauto g. 13 ir Laukininkų g. 19 A. Išsamesnė informacija teikiama telefonais: Vytauto g. 13 – tel. ( 8 46) 41 08 40, Laukininkų g. 19A – tel. (8 46) 32 46 96.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.