Šiaulių bankas perima Ūkio banko klientus

Šiaulių bankas Ūkio banko klientams nemokamai išduos mokėjimo korteles, o pensininkams suteiks „pensijos avansą“.

Šiaulių bankas nusiteikęs perimti Ūkio banką.<br>M. Astrauskas
Šiaulių bankas nusiteikęs perimti Ūkio banką.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-13 12:39, atnaujinta 2018-03-12 00:37

Ūkio banko klientams, kurių gaunamos pensijos užstrigo problemų patyrusiame banke, siūlo naują paslaugą – „pensijos avanso“ limitą, kuris gali siekti iki 300 litų ir yra suteikiamas iki kitos pensijos gavimo dienos. Šią paslaugą Šiaulių bankas pradeda teikti trečiadienį nuo 13 val.

„Pensijos avansas“ suteikiamas Šiaulių banko mokėjimo kortelės sąskaitoje. Mokėjimo kortelė išduodama nemokamai, jai netaikomas aptarnavimo mokestis. Nemokamai mokėjimo kortelės suteikiamos ir kitiems klientams, kurie naudojosi Ūkio banko paslaugomis.

Šia paslauga gali pasinaudoti visi anksčiau Ūkio banke pensijas gaudavę asmenys, nusprendę jas persivesti į Šiaulių banką, ir iki š. m. balandžio 1 d. užpildę prašymus „Sodrai“, kuriuose nurodyta, kad kita pensija būtų pervedama į naujai atidarytą pensininko sąskaitą Šiaulių banke.

„Sudarydami patrauklias sąlygas ir atsisakydami komisinių mokesčių, stengiamės, kad pagalba senjorams, kurie gaudavo pensijas per Ūkio banką, būtų greita ir patogi, iš kliento nereikalaujanti jokių papildomų išlaidų.

Atkreipiame dėmesį, kad šie nauji klientai Šiaulių banke taip pat gali naudotis visomis senjorų programos teikiamomis išskirtinėmis paslaugų sąlygomis“, – sako Šiaulių banko administracijos vadovo pavaduotoja Daiva Kiburienė.

Prašymus „Sodrai“ dėl senatvės pensijos pervedimo į Šiaulių banko sąskaitas galima užpildyti artimiausiame Šiaulių banko skyriuje.

Pensija į Šiaulių banko mokėjimo kortelės sąskaitą bus pervedama iš karto jau kitą mėnesį, ir taip padengiamas gautas avansas. Atvykdami į Šiaulių banką, Ūkio banko klientai turi turėti pensininko pažymėjimą ir galiojantį asmens tapatybės dokumentą.

Jau nuo antradienio gyventojams, kurie naudojosi Ūkio banko mokėjimo kortelėmis, Šiaulių bankas nemokamai išduoda „Visa Electron“ ir „Maestro“ mokėjimo korteles, kad klientai ir toliau patogiai galėtų vykdyti įvairius atsiskaitymus. Šis pasiūlymas galioja iki kovo 12 d.

Siekdamas užtikrinti sklandų visų į Šiaulių banką besikreipiančių Ūkio banko klientų aptarnavimą, bankas prireikus planuoja ilginti savo skyrių darbo laiką.

Šiaulių bankas pranešė, kad yra pasirengęs pradėti derybas su Lietuvos banku dėl Ūkio banko bankinės veiklos Lietuvoje perėmimo, siekiant kuo greičiau atnaujinti Ūkio banko veiklą bei išlaikyti finansų sistemos stabilumą.

“Šiaulių bankas yra finansiškai stiprus tokiam žingsniui ir turi skaidrią akcininkų struktūrą. Šiuos ketinimus remia ir didžiausias Šiaulių banko akcininkas Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas (ERPB)”, - sakė Šiaulių banko administracijos vadovas Audrius Žiugžda.

Prielaidas užtikrinti sklandų ir greitą paslaugų atkūrimą Ūkio banko klientams sudaro ir naudojama ta pati informacinių technologijų (IT) platforma bei bendras bankomatų tinklas. Šiaulių bankas pasiūlytų pagalbą Ūkio banko klientams užtikrinant jų verslo tęstinumą, sukuriant patogų klientų aptarnavimo tinklą bei sukuriant naujas galimybes, atsirandančias dėl banko plėtros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.