Dovana Alytaus savivaldybės lankytojams - trispalvės juostelės

Penktadienį į Alytaus rajono savivaldybės administracijos pastatą

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

2013-02-15 18:34, atnaujinta 2018-03-11 19:54

Artėjant Lietuvos valstybės atkūrimo dienai Alytaus rajono savivaldybė paragino gyventojus, įmones ir įstaigas ją pasitikti ne tik iškėlus valstybės vėliavas, bet ir kiekvienam pasipuošti Trispalve - ženkliuku, juostele, apyranke, piešiniais ant veido.

Po švenčių savivaldybės interneto tinklapyje atsiras visos atsiųstos nuotraukos, o išradingiausiai pasipuošusiųjų - ir informaciniame leidinyje „Alytaus rajono žinios“.

Jau penktadienį įvairiuose rajono miesteliuose ir kaimuose prasidėjo renginiai, skirti Lietuvos valstybės atkūrimo 95-mečiui.

Savivaldybės vadovai į minėjimą pakvietė ir padėkos raštais bei atminimo dovanomis - valstybės vėliavomis pagerbė penkis aktyviausius ir iniciatyviausius rajono gyventojus.

„Noriu padėkoti visų apdovanotųjų vardu. Tokią garbingą dieną esame pasveikinti, todėl stengsimės ir toliau veikti Lietuvos labui. Kad garsintume ne tik savo kraštą, bet ir visą tėvynę“, - sakė Pivašiūnų gimnazijos mokinė Donata Bankauskaitė.

Kartu su ja apdovanojimais džiaugėsi Simno gimnazijos gimnazistė Brigita Blaževičiūtė, Krokialauko Tomo Noraus- Naruševičiaus vidurinės mokyklos mokinė Rūta Maižiešiūtė, Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokytoja Raimonda Šilalienė ir Raižių musulmonų religinės bendruomenės pirmininkas, Raižių seniūnaitis, šiame krašte daugiau kaip prieš 600 didžiojo kunigaikščio Vytauto įkurdintų Lietuvai ištikimų totorių palikuonis.

Valstybės atkūrimo šventės praga savivaldybė irgi pasipuošė - čia atidaryta krašotyros muziejuje sukauptų tautinių juostų paroda„Juostose įausta Lietuva“. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.