Dėl partijų jungimosi A. Butkevičius nesijaudina

Premjeras Algirdas Butkevičius sako

A. Butkevičius teigė nemanantis, kad susijungus šioms dviem partijoms, socialdemokratams kiltų bėdų.<br>D. Umbrasas
A. Butkevičius teigė nemanantis, kad susijungus šioms dviem partijoms, socialdemokratams kiltų bėdų.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 21, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:05 AM

Interviu Žinių radijui A. Butkevičius teigė nemanantis, kad susijungus šioms dviem partijoms, socialdemokratams kiltų bėdų.

„Nemanau, kad turėtų būti socialdemokratams bėda, jeigu susijungs „Tvarka ir teisingumas“ bei Darbo partija, nes vis dėlto formuodami koaliciją aiškiai esame pabrėžę, kad turi būti žmonės parenkami pagal kompetenciją, o nei konkrečiai šita Vyriausybė, nei aš nesu nusiteikęs atstovauti kažkieno interesams ir vykdyti norus arba tiesiog pasiduoti, jeigu būtų tokie atvejai - šantažai, kad kažkuri partija turi vienu arba dviem nariais daugiau Seime“, - pareiškė premjeras.

„Mes norime permainų mūsų valstybėje ir atkurti valstybės pasitikėjimą žmonių tarpe ir sukurti naujas darbo vietas. O jeigu bus bandoma daryti kažkokias permainas ir dar artėjant pirmininkavimui, aš tikrai su tokiomis sąlygomis niekada nesitaikstysiu“, - teigė A. Butkevičius.

Jungimosi klausimą „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ vadovybės ketina svarstyti savaitgalį. Susijungus šioms partijoms, jungtinė frakcija Seime pretenduotų į didžiausios vardą. Ji turėtų 39 narius. Socialdemokratai šiuo metu turi 38 narius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.