Liberalai R. Ačo norą prisiglausti sutiko be entuziazmo

Su partijos pirmininku Rolandu Paksu konfliktuojantis Seimo narys „tvarkietis“ Remigijus Ačas pareiškė norą jungtis prie Liberalų sąjūdžio, tačiau šio atstovai tokią žinią sutiko santūriai.

R. Ačas su R.Paksu pykstasi jau seniai. Dėl to jis net atsisakė kandidatuoti į Seimą vienmandatėje Raseinių apygardoje.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
R. Ačas su R.Paksu pykstasi jau seniai. Dėl to jis net atsisakė kandidatuoti į Seimą vienmandatėje Raseinių apygardoje.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Feb 21, 2013, 6:01 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:01 AM

„Apie norą jungtis prie Liberalų sąjūdžio R. Ačas užsiminė sausį, tačiau jokio oficialaus prašymo mes negavome“, - sakė partijos pirmininkas Eligijus Masiulis.

Pasak liberalų lyderio, jei prašymas bus gautas, jį partija svarstys. Jis nedrįso prognozuoti, ar liberalų sprendimas bus teigiamas. Tačiau kai kurie kiti neoficialiai kalbinti Liberalų sąjūdžio atstovai Seime dėl R. Ačo nerodė didelio entuziazmo.

R. Ačas su R.Paksu pykstasi jau seniai. Dėl to jis net atsisakė kandidatuoti į Seimą vienmandatėje Raseinių apygardoje, todėl į parlamentą buvo išrinktas tik pagal partijos sąrašą.

Raseinių „tvarkietį“ įsiutino žinia, kad „Tvarka ir teisingumas“ planuoja jungtis su Darbo partija.

„Pastaruoju metu visiems aišku, kad partija „Tvarka ir teisingumas“ vedama į mirtį. Nuolat blogėjantys rinkimų rezultatai, pasitraukiantys protingi žmonės ir jų vietas užimantys klusnūs vykdytojai rodo, kad šitaip partiją vedančiam lyderiui artėja liepto galas, - sako R. Ačas. - Esu įsitikinęs, kad kraštutinio žingsnio - jungimosi - R. Paksas ėmėsi norėdamas išlikti pirmininku. Pabrėžiu - bet kokios partijos pirmininku“.

Jungimąsi su „darbiečiais“ skeptiškai vertina ir kitas „tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis. Kalbama, jog jis gali bandyti šlietis prie socialdemokratų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.