V. Kanopa žemės ūkio viceministru nepabuvo nė dviejų mėnesių

- Taip, tikrai.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Mar 1, 2013, 2:51 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:31 PM

Komentuodamas tokį savo netikėtą žingsnį, V. Kanopa sakė: „Išėjau dėl šeimyninių aplinkybių. Patikėkite, tokie sprendimai nedaromi šiaip sau. Būčiau vėjo pamušalas, jei taip elgčiausi be rimtos priežasties.

Taip susiklostė, kad turiu grįžti į šeimos verslą. Nieko tragiško ir nepataisomo šeimoje neįvyko. Nepykite, daugiau nesakysiu.“

- Ar jūsų sprendimo negalėjo paspartinti, pavyzdžiui, negerai besiklostantys santykiai darbe, kokie nors nesutarimai su kolektyvu? - lrytas.lt paklausė V. Kanopos.

- Kolektyvas labai draugiškas, man jame labai patiko. Iš darbo tikrai nenorėjo manęs išleisti. Tačiau suprato priežastis, dėl kurių aš nusprendžiau išeiti.

- Dabar vėl didžiąją savo laiko dalį praleisite Rokiškyje, kur yra įkurta jūsų šeimai priklausantis mėsos perdirbimo įmonė „Daivida“?

- Taip, tikrai.

Socialdemokratų partijos narys V. Kanopa po 2011 metais įvykusių savivaldos rinkimų tapo Rokiškio rajono meru.

Tai buvo antras kartas, kai jis pateko į Rokiškio mero kėdę. Tačiau abu kartus jis pasitraukė iš šio posto, neišbuvęs visos kadencijos.

Pirmą kartą Rokiškio rajono meru V.Kanopa buvo išrinktas 2000 metais. Tačiau juo pabuvo vienerius metus. 2001 metais jis gavo pasiūlymą vadovauti bendrovei „Anykščių vynas“.

Dvejus metus pavadovavęs šiai bendrovei, 2003 metais tapo Žemės ūkio ministerijos valstybės sekretoriumi. Juo dirbo šešerius metus.

Buvusio rokiškėno V. Kanopos šeima gyvena Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.