Sparnuoti žodžiai – iš pirmų lūpų

„Rusijos valdžia yra tokia, kad jos niekada negali patenkinti“, - politologas K. Girnius taip skeptiškai įvertino Jungtinių Amerikos Valstijų ir Europos Sąjungos santykių su Rusija perspektyvas. 

„Aš L. Stankūnaitės nespardžiau, nekandžiojau“, - „Drąsos kelio“ partijos frakcijos seniūnė N. Venckienė dėl jos teisinės neliečiamybės sprendžiančios Seimo laikinosios tyrimo komisijos posėdyje tvirtino esanti nekalta.<br>R. Danisevičius
„Aš L. Stankūnaitės nespardžiau, nekandžiojau“, - „Drąsos kelio“ partijos frakcijos seniūnė N. Venckienė dėl jos teisinės neliečiamybės sprendžiančios Seimo laikinosios tyrimo komisijos posėdyje tvirtino esanti nekalta.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2013, 5:48 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:55 AM

„Stebiuosi, kad iš Sąjūdžio kilusioje partijoje baudžiama už tiesos parašymą“, - taip kandidatuojantis į konservatorių lyderius N.Puteikis komentavo priežiūros komiteto sprendimą uždrausti jam iki vienų metų eiti bet kokias vadovaujamas pareigas partijoje dėl komentaro apie partijos kolegą. 

„Policininko nepastatysi prie kiekvieno asocialaus būsto ar asmens, o tokių yra nemažai“, - Lietuvos policijos kapelionas kunigas A. Belickas nesupranta, kodėl po tragedijos Kudirkos Naumiestyje, kai girtas vyras kirviu užkapojo dvi sugėroves, kaltinama tik policija. 

„Aš L. Stankūnaitės nespardžiau, nekandžiojau“, - „Drąsos kelio“ partijos frakcijos seniūnė N. Venckienė dėl jos teisinės neliečiamybės sprendžiančios Seimo laikinosios tyrimo komisijos posėdyje tvirtino esanti nekalta, o generalinis prokuroras D. Valys ją šmeižiantis. 

„Tikiuosi likti Lietuvoje, kol mirsiu, ir tikiuosi, kad tai nutiks ne rytoj“, - taip juokaudamas kalbėjo naujasis Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos treneris vokietis D. Bauermannas, pavadinęs Lietuvą pasaulio krepšinio sostine. 

„Anksčiau nuo vertingos žemės žmonės būdavo nustumiami gaisrais – padegant namus, o dabar – įstatymu“, - parlamentaras A. Mockus įsitikinęs, kad įsigaliojęs naujos redakcijos Žemės mokesčio įstatymas dėl keliskart išaugusių mokesčių leis žemę įsigyti tiems, kurie turi priėjimą prie valdžios.

Parengė dienraštis „Lietuvos rytas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.