Vyriausybė skyrė pusę milijono litų Ukmergės teismui

Vyriausybė trečiadienį posėdyje

Iš Vyriausybės rezervo 532,5 tūkst. litų atseikėta ekstremaliojo įvykio Ukmergės teisme padariniams šalinti ir padarytiems nuostoliams iš dalies kompensuoti.<br>V. Balkūno nuotr. iš archyvo
Iš Vyriausybės rezervo 532,5 tūkst. litų atseikėta ekstremaliojo įvykio Ukmergės teisme padariniams šalinti ir padarytiems nuostoliams iš dalies kompensuoti.<br>V. Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-03-27 17:59, atnaujinta 2018-03-09 05:39

Tai numatantis projektas Ministrų kabineto posėdžio darbotvarkėje tarp kitų klausimų iš anksto nebuvo skelbtas.

Iš Vyriausybės rezervo 532,5 tūkst. litų atseikėta ekstremaliojo įvykio Ukmergės teisme padariniams šalinti ir padarytiems nuostoliams iš dalies kompensuoti.

Lėšos teks tinko, grindų, po jomis esančio statybinio sluoksnio pašalinimo ir atstatymo darbams, sveikatos tyrimams, teismui perkraustyti ir veiklai užtikrinti.

Dar beveik 2 tūkst. litų skiriama advokatų ir advokatų padėjėjų, dirbusių teisme, sveikatos patikrinimo ir transporto išlaidoms apmokėti.

Pernai gruodį ir šiemet Ukmergės teismo pastate ugniagesiai gelbėtojai surinko beveik tris kilogramus gyvsidabrio. Šis nuodingas metalas aptiktas atliekant remontą teismo pastate Kęstučio aikštėje.

Po šių įvykių Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Neuromokslų instituto neurotoksikologijos laboratorijoje ištirta 26 dabartinių teismo darbuotojų ir vienos neseniai darbą teisme palikusios moters sveikata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.