Konferencijoje „restart VILNIUS“: vizijos, diskusijos, filmai ir iliuzijos

Penktadienį Vilniuje, Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (Saulėtekio al. 5) įvyks konferencija „restart Vilnius“, kurioje bus aptarta Vilniaus - Europos ir pasaulio traukos centro - vizija.

Garsūs ekonomikos, politikos, kultūros ir mokslo atstovai dalinsis savo vizijomis Vilniaus miestui.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Garsūs ekonomikos, politikos, kultūros ir mokslo atstovai dalinsis savo vizijomis Vilniaus miestui.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 2:28 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:43 PM

Konferencijos formatas išties daugialypis – garsūs ekonomikos, politikos, kultūros ir mokslo atstovai dalinsis savo vizijomis Vilniaus miestui, dalyviai diskutuos, kurs ir pristatys konkrečius pasiūlymus kaip vystyti miestą ekonomikos, švietimo ir kultūros srityse, vyks lietuvių režisierės R. Čekuolytės 2011 m. dokumentinio filmo apie Lietuvos kultūrą „Chebriarchatas“ peržiūra, o gatvės menininkai savo interaktyviu pasirodymu pakvies visus kurti pasakų miestą Vilniuje.

Į šią konferenciją atvyks kelios dešimtys užsienyje studijuojančių ir dirbančių jaunų lietuvių - universitetų studentų, absolventų, jaunųjų verslininkų, mokslininkų ir menininkų iš Jungtinės Karalystės, Danijos, Prancūzijos, Austrijos, Olandijos, Vokietijos, Lenkijos, Latvijos, Baltarusijos, Suomijos. Taip pat konferencijoje dalyvaus šiuo metu Lietuvoje gyvenantys, tačiau iš Australijos bei Urugvajaus kilę lietuviai. Visi jie - neabejingi Lietuvai, jos ateičiai ir vystymuisi. 

Konferencijos rengėjai - Pasaulio lietuvių jaunimo sąjunga ir Vilniaus universiteto Studentų atstovybė kviečia visus norinčius išsakyti savo mintis apie tai, kaip galime sustiprinti mūsų sostinę, kaip paversti ją šalies ekonominiu, švietimo ir kultūros centru, kaip tapti matomais ir ryškiais Europoje ir pasaulyje. 

Daugiau informacijos: tel.: 860857673, el. p.: ieva@pljs.org

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.