Ko išsigando „Drąsos kelias“?

Neringa Venckienė rikiuoja kariauną paskutiniam mūšiui dėl savo teisinės neliečiamybės. Ji neatsiliepia telefonu. Nepasirodė ir jos pačios įkvėptos partijos suvažiavime, vykusiame visiškos konspiracijos sąlygomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 4:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:12 PM

Ir vis dėlto „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Nuoga tiesa“ žurnalistei pavyko prasmukti į tą renginį ir šį bei tą sužinoti. Laidos tiesioginėje transliacijoje jau šį antradienį, 21 val. 45 min., jūs išgirsite, kuriuos Seimo narius už uždarų durų susirinkę Garliavos aktyvistai išvadino „parazitais“, ir kodėl į neįvykusį suvažiavimą nebuvo neįleisti ne tik žurnalistai, bet ir kai kurie partijos nariai.

Tiesioginėje laidoje kartu su visuomenininkais Dariumi Kuoliu ir Rolandu Boravskiu, Seimo narėmis Aurelija Stancikiene, Marija Aušrine Pavilioniene, Dalia Kuodyte, žurnalistu Juozu Ivanausku apibendrinsime šią jau kelerius metus iš ekranų ir laikraščių puslapių neišnykstančią vienos šeimos istoriją. Ko iš jos pasimokėme? Kodėl vis daugėja N. Venckienės buvusių gerbėjų, dabar liudijančių prieš ją?

„Ateinu pasakyti, kad minios nereikia painioti su tauta!“ - sako M. A. Pavilionienė. „Nuoga tiesa“ tiesiogiai jau šį antradienį, 21 val. 45 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?