Joniškio policijos senbuviui – bėdos dėl įtartinos avarijos

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vidaus tyrimų poskyrio pareigūnai pradėjo tyrimą dėl galimo kolegos nusižengimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

May 2, 2013, 8:08 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:20 AM

Į tyrėjų akiratį pateko Joniškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vadas Algirdas Sakalauskas.

Neaiškumų kilo dėl Joniškyje netikėtai tiesiame kelyje apvirtusio A. Sakalausko automobilio.

Įvykio deklaracijos nepildė

Nors tvirtinama, kad avariją patyrusį A. Sakalausko „Kia Sorento“ vairavo ne šeimininkas, o jo pažįstamas, kai kam kilo įtarimų, kad visureigį galėjo vairuoti jo tą vakarą viename Joniškio pramogų centre linksminęsis savininkas.

Tyrimą dėl šio įvykio pradėję Šiaulių pareigūnai išsiaiškino, kad A. Sakalausko „Kia Sorento“ Joniškyje, tiesioje J. Basanavičiaus kelio atkarpoje, apvirto naktį į trečiadienį – apie antrą valandą nakties.

Tąnakt Joniškyje budėję patruliai tvirtino šalia apvirtusio jų vado automobilio radę vyriškį, kuris prisistatė A. Sakalausko pažįstamu ir paaiškino vairavęs šią mašiną.

Kadangi, pareigūnų teigimu, per šį eismo įvykį, niekas, išskyrus automobilį, nebuvo apgadinta, o nukentėjusiųjų taip pat nebuvo, jie eismo įvykio deklaracijos nepildė.

Kas vairavo visureigį?

Vidinį tyrimą dėl šio įvykio Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo gavę pranešimą apie tai, kad avariją patyrusį automobilį galėjo vairuoti būtent A. Sakalauskas.

Pranešėjas nurodė, kad tąnakt A. Sakalauskas su pažįstamais linksminosi viename Joniškio pramogų centre, todėl galėjo būti neblaivus.

Pasak šio asmens, neva A. Sakalausko automobilį vairavęs Joniškio rajono gyventojas į įvykio vietą galėjo būti atvežtas jau po eismo įvykio. Atversti aukštyn ratais gatvėje gatvėje gulėjusį savo vado automobilį bei sutvarkyti įvykio vietą padėjo du čia atvykę policijos ekipažai.

Atsakymą į klausimą, kas iš tikrųjų vairavo Joniškio patrulių vado automobilį, turėtų rasti šio įvykio aplinkybių tyrimą pradėję Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vidaus tyrimų poskyrio pareigūnai.

Į tyrėjų akiratį patekęs A. Sakalauskas policijoje dirba jau devynioliktus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.