Ūkio bankui iškelta bankroto byla

Kauno apygardos teismas,

Ketvirtadienį taip pat buvo užbaigtas Ūkio banko turto ir įsipareigojimų perdavimas Šiaulių bankui.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotrauka
Ketvirtadienį taip pat buvo užbaigtas Ūkio banko turto ir įsipareigojimų perdavimas Šiaulių bankui.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-05-02 20:31, atnaujinta 2018-03-07 09:20

Teismo nutartimi Ūkio banko administratore paskirta UAB „Valnetas“.

Nutartis per dešimt dienų nuo jos priėmimo dienos dar gali būti apskųsta Lietuvos apeliaciniam teismui.

Lietuvos banko valdyba vasario 12 d. dėl kapitalo pakankamumo normatyvo nevykdymo apribojo Ūkio banko veiklą ir paskyrė laikinąjį administratorių. Pripažinus banką nemokiu nuspręsta pirmą kartą tokio banko problemą spręsti taip, kad dalis turto ir įsipareigojimų būtų perduota kitam bankui.

Ketvirtadienį taip pat buvo užbaigtas Ūkio banko turto ir įsipareigojimų perdavimas Šiaulių bankui - AB Šiaulių bankas, AB Ūkio bankas, atstovaujamas laikinojo administratoriaus, ir valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirašė užbaigimo aktą prie 2013 m. vasario 23 d. šalių sudarytos AB Ūkio banko turto ir įsipareigojimų perdavimo sutarties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.