R. Vareikienė apie smurtavusį savo vyrą: „Jam reikia padėti“

„Kai žmogus gydosi nuo alkoholizmo ir išgeria, įvyksta tai, kas ir įvyko“, - sekmadienio rytą lrytas.lt kalbėjo Rozvita Vareikienė, naktį patyrusi sutuoktinio siautėjimą.

R. Vareikienės teigimu, jos vyras E. Vareikis šeštadienio vakarą pirmą kartą po trejų metų išgėrė alkoholio.<br>Redakcijos archyvas
R. Vareikienės teigimu, jos vyras E. Vareikis šeštadienio vakarą pirmą kartą po trejų metų išgėrė alkoholio.<br>Redakcijos archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Pečkaitytė, Vytautas Valentinavičius

2013-05-05 21:27, atnaujinta 2018-03-07 05:36

Policijos suvestinėje rašoma, kad E. Vareikis du kartus žmonai sudavė ranka per veidą, ir ji dėl veido sumušimo gydoma ambulatoriškai. 

Atvykę medikai, E. Vareikį išgabeno į Vilniaus miesto psichikos sveikatos centrą. Tiesa, sekmadienio rytą politikas jau buvo namie, su šeima.

Verkdama moteris sakė, kad jai neramu, nes vyras trejus metus negėrė, o tokia buvo baisi reakcija, kai šeštadienį išgėrė. „Aš nesugebėjau nuraminti ir tinkamai reaguoti“, - sakė R. Vareikienė.

Paklausta, ar reikia kokios pagalbos, R. Vareikienė sakė, kad naktį sulaukė daug pagalbos, reikia tik dvasinės ramybės. Moteris kelis kartus pakartojo „Aš bijau“.

Moteris patikino, kad sekmadienio rytą visa šeima buvo namuose, įskaitant ir E. Vareikį. Paklausta, apie pranešimus dėl psichiatrijos ligoninės , R. Vareikienė sakė: „Aš nekviečiau“.

Atsisveikindama R. Vareikienė, kuri yra Lietuvos ateitininkų konfederacijos pirmininkė, sakė: „Reikia žmogui padėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.