Sekso pagunda turkus gena į krepšinio arenas

Pro atvipusią lūpą ant bato galo tykšta seilė, išsiplėtusios akys seka vieną objektą, dėmesys sutelktas į ją – žavi šviesiaplaukė lietuvaitė žengia gatve Turkijoje. Akimis palydėję gražiąją Baltijos mergelę, jie grįžta į realybę. Vieni tęsia darbus, o drąsiausi, pagalandę liežuvį, vejasi merginą. Turkai nuo seno garsėjo kaip saldžialiežuviai, gebantys suvystyti naivias užsienietes. Nesu blondinė, bet kai kolegoms pasakiau, jog vykstu į Stambulą, sulaukiau šypsenos: „Tik būk gera, sugrįžk.“

Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

May 23, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:43 AM

Su garsiuoju turkų saldumu susidūriau jau viešbutyje. Vos užsiregistravus, vienas iš administratorių pasisiūlė palydėti iki kambario.

Bandžiau mandagiai atsisakyti rodydama, kad kuklaus dydžio rankinėje neturiu nieko sunkaus, tačiau paslaugusis Alysanas buvo neperkalbamas.

- Iš kur esi? - paklausė lifte.

- Iš Lietuvos, - atsakiau.

- O Lietuva. Žinau. Lietuvės merginos labai gražios.

Nuraudusi padėkojau. Stovime nejaukiai lifte, mano palydovas nerimastingai trypčioja vietoje, kol galiausiai įsidrąsinęs klausia: „O tu vaikiną turi?“

Netrukus jo drąsa dužo į šipulius, o žandus nutvieskė raudonis. Skardus mano juokas jį sutrikdė.

Romantiški vaikino planai išblėso ir jau netrukus kalbėjome apie Turkijoje rungtyniaujantį vartininką Žydrūną Karčemarską, populiariausias krepšinio komandas ir šioje šalyje žaidusius lietuvius.

Pasinaudojusi užsimezgusiu draugišku pokalbiu, nutariau išsiaiškinti ilgai ramybės nedavusį klausimą: kodėl turkai jaučia simpatiją Baltijos šalių ir slavų kraštų moterims?

Alysanas kurį laiką patylėjo, tada ištarė: „Aš tau atsiųsiu laišką ir viską papasakosiu.“

Ir atsiuntė. Pasirodo, kad simpatija užsienietėms turkus net skatina lankytis krepšinio rungtynėse!

Jūsų teismui Alysano U. išpažintis.

Alysanas U.: „Turkai į krepšinio rungtynes eina tikėdamiesi susipažinti su užsienietėmis“

Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Latvijos ir Lietuvos moterys turkams atrodo kitokios, paslaptingos ir patrauklios. Viena iš priežasčių ta, kad šios moterys yra šviesesnės už turkes. Veido bruožai taip pat yra kitokie.

Turkijos moterys yra neįtikėtinai kaprizingos, greitai įsimylinčios ir besitikinčios, kad vyrai greitai įsimylės jas.

Jos taip pat yra labai pavydžios. Pavyzdžiui, jei vyras iš darbo paprastai grįžta 20 val. vakaro, o kartą pasivėlina ir grįžta 21 val. - jis gali tikėtis tikro uragano namie.

Pažiūrėkime, kodėl turkai žavisi užsienietėmis ir ką jose randa.

Dėl sparčiai augančio turizmo į Turkiją plūsta moterys iš užsienio. Ypač į Alanijos regioną. Jų laisvas bendravimas ir linksmybių troškimas žavi turkus. Laisvumas, kilęs iš auklėjimo, traukia turkų dėmesį it magnetas.

Ne paslaptis, kad, pavyzdžiui, rusės taip pat jaučia trauką turkams. To, ko neranda Rusijos vyruose, jos randa turkuose.

Šis abipusis ryšys turkams gerokai palengvina situaciją. Kad ir kaip man būtų gaila tai sakyti, bet pirmas dalykas, ko turkai tikisi iš užsieniečių – seksas.

Tai – pagrindinis dalykas, nes tokio tipo moterų jie neranda savo šalyje.

Pateiksiu pavyzdį, susijusį su krepšiniu. Kaip žinia, krepšinis nėra populiariausia sporto šaka Turkijoje ir rungtynių lankomumas nėra didelis. Per mačą susirenka apie tūkstantį žiūrovų.

Tačiau, kai atvyksta komanda ar rinktinė iš Rusijos, Lietuvos ar Ukrainos, lankomumas išauga iki 5 tūkst. Kodėl? Nes turkai tikisi, kad šiose rungtynėse jie turės galimybę susipažinti ir susidraugauti su moterimis iš tų šalių. Štai kodėl jie renkasi į rungtynes.

Moterys turkams rungtynes padaro gerokai džiugesniu įvykiu nei paprastai.

Prašau mūsų neteisti, juk net Osmanų imperijos imperatorius Baltaci Mehmetas Pasha savo kariuomenę pastatė į labai pavojingą situaciją kare su Rusija dėl vienos meilės nakties su nuostabiąja Katerina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.