Londono teismas pranešė, kada planuoja priimti sprendimą dėl V. Antonovo ir R. Baranausko

Lietuva dėl šių asmenų yra išdavusi Europos arešto orderį.

V. Antonovui ir R. Baranauskui pateikti įtarimai pasisavinus apie 1,7 mlrd. litų „Snoro“ turto.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
V. Antonovui ir R. Baranauskui pateikti įtarimai pasisavinus apie 1,7 mlrd. litų „Snoro“ turto.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 11, 2013, 11:59 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:42 PM

Tai paskelbta antradienį, Londono Vestminsterio magistratų teisme įvykus parengiamajam V. Antonovo ir R. Baranausko ekstradicijos bylos posėdžiui. Apie tai pranešė LNK žinios.

Anksčiau buvo numatyta, kad sprendimą dėl „Snoro“ savininkų išdavimo Lietuvai teismas paskelbs liepos 8-ąją.

Londone dabar gyvenantys buvęs „Snoro“ pagrindinis akcininkas V. Antonovas ir buvęs valdybos pirmininkas R. Baranauskas Lietuvoje pripažinti įtariamaisiais dėl turto pasisavinimo stambiu mastu ir dokumentų klastojimo.

Lietuva dėl šių asmenų yra išdavusi Europos arešto orderį.

V. Antonovui ir R. Baranauskui pateikti įtarimai pasisavinus apie 1,7 mlrd. litų „Snoro“ turto. Jie šiuo metu gyvena Didžiojoje Britanijoje ir nesutinka būti išduoti Lietuvai. Gynyba bando įrodyti, esą byla yra politinė.

2011 metų lapkričio mėnesį Lietuvos Vyriausybė nacionalizavo „Snorą“, o prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo, dokumentų klastojimo, piktnaudžiavimo, turto iššvaistymo ir pinigų plovimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.