Politiką A. Anušauską nustebino paslaptinga gėlių puokštė

Druskininkuose viešėjęs Seimo narys, istorikas Arvydas Anušauskas liko maloniai nustebintas. Jis ne tik sulaukė didelio druskininkiečių dėmesio, bet ir gavo anonimiškai atsiųstą rožių puokštę. Pečiais gūžčiojo net renginio organizatoriai.

Istorikas A. Anušauskas gavo anonimiškai atsiųstą rožių puokštę. . Šalia jo - Druskininkų savivaldybės tarybos narys J. Kudarauskas.<br>R. Sadauskas-Kvietkevičius
Istorikas A. Anušauskas gavo anonimiškai atsiųstą rožių puokštę. . Šalia jo - Druskininkų savivaldybės tarybos narys J. Kudarauskas.<br>R. Sadauskas-Kvietkevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Romas Sadauskas-Kvietkevičius

Jun 12, 2013, 11:14 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:34 PM

Kurorte A. Anušauskas pristatė savo knygą „Teroras 1940 – 1958“, kurioje rašo apie sovietinės valdžios institucijų terorą prieš Lietuvą. Šią knygą mokslininkas pristatė jau ne viename Lietuvos mieste.

Taip pat politikas aptarė Druskininkų aktualijas. Pavyzdžiui, druskininkiečiams pranešė, kad pagal jo skundą Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pradėjo tyrimą dėl mero Ričardo Malinausko veiksmų. Skundas paremtas laikraščio „Druskininkų naujienos“ publikacija apie tai, kad meras reklamuoja dienraštį „Lietuvos žinios”. VTEK išplatino pranešimą, kad birželio 11 dienos posėdyje nusprendė pradėti tyrimą dėl Druskininkų mero R. Malinausko veiksmų.

Politikams neįprastas, tačiau malonus nutikimas įvyko susitikimo pabaigoje. Istorikas A. Anušauskas gavo anonimiškai atsiųstą rožių puokštę. Prie jos buvo prisegtas raštelis „Už ypatingą dėmesį Druskininkų savivaldybei“.

Nuo ko tos gėlės? Į šitą klausimą negalėjo atsakyti ne tik Druskininkų gyventojai, bet ir renginio organizatoriai. Linksmas nutikimas tapo galvosūkiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.