„Pupytė” tikrai papuoštų areštinę

Stebint vadinamųjų Lietuvos garsenybių elgesį kyla noras imtis įstatymų leidybos ir parengti specialiai jiems skirtą Baudžiamąjį kodeksą.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2013-06-13 06:00, atnaujinta 2018-03-05 14:29

Juk šiems neva beprotiškai užsiėmusiems žmonėms negalima taikyti sankcijų, kurios taikomos paprastiems žeme vaikščiojantiems piliečiams, nes tikrų ar tariamų žvaigždžių norai ir užgaidos visiškai nesuderinti su šalies įstatymais.

Tokie žmonės tyčiojasi iš teisėsaugos ir dar labiau tobulina savo įvaizdį.

„Jūs juokaujate”, – purkštelėjo nuo teisėsaugos besislapstanti „Olialia pupytė” M. Bui, išgirdusi klausimą, ar ji pasiruošusi porą parų praleisti už grotų. Toks atsakymas turbūt nuliūdino nuolatinius areštinių gyventojus, kurie jau rengė lažybas, kurioje kameroje atsidurs ši blondinė.

Teismas M. Bui nurodė uždaryti į areštinę už piktybinį vengimą atvykti liudyti prostitucijos baudžiamojoje byloje. „Pupytė” paaiškino supainiojusi dienas, todėl nurodytu laiku neatvykusi į teismą.

O štai garsusis E. Dragūnas-Selas sugebėjo supainioti ne tik dienas, bet ir miestus.

Dėl smulkiojo chuliganizmo Kauno apylinkės teismo teisiamųjų suolą trynęs atlikėjas kelis kartus neatvyko į posėdį.

Pareigūnai buvo įpareigoti atvesdinti, bet net trijose nurodytose vietose jo nepavyko rasti.

E.Dragūnas pranešė pakeitęs gyvenamąją vietą. Teisėjai pasiteiravus, kodėl neatvyko jau gavęs šaukimą, dainininkas tvirtino manęs, kad reikia atvykti į Vilniaus teismą.

Areštinės labai bijojo ir buvęs N.E.O. grupės narys T. Lukoševičius, kuris skolinosi pinigus mįslingiems verslams, tačiau sugebėjo prašvilpti kelis šimtus tūkstančių litų.

Atlikėjas pusmetį slapstėsi, o jo motina prabilo apie įtakingų žmonių suregztą keršto planą prieš sūnų. Gal dainininko skola vien dėl vardo turėjo sumažėti perpus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.