G. Degutis atsiėmė ieškinį prieš A. Butkevičių ir televiziją (atnaujinta)

Vilniaus miesto apylinkės teismas bylą nutraukė.

G. Degutis antradienį atsiėmė ieškinį.<br>R. Neverbicko nuotrauka iš archyvo
G. Degutis antradienį atsiėmė ieškinį.<br>R. Neverbicko nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 18, 2013, 12:52 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:12 AM

„Nutariau atsiimti ieškinį. Pagrindinis mano motyvas - tai užima labai daug laiko, daug pinigų kainuoja advokatai. Aš esu verslininkas, aktyvus žmogus - turiu nemažai įvairių projektų, daug keliauju. Nesvarbu, kaip būtų pasibaigęs ginčas pirmos instancijos teisme, tikrai būtų ir antra instancija, prisidėtų dar pora metų. Pamąsčiau ir nusprendžiau šį procesą baigti“, - sakė G. Degutis. Jo teigimu, pagrindinis jo tikslas buvo informuoti visuomenę dėl turėto indėlio bankrutavusiame banke „Snoras“. „Tai aš jau padariau, žurnalistams pateikiau visą išsamią informaciją. Nematau prasmės bylinėtis vien dėl bylinėjimosi“, - sakė G. Degutis.

Vilniaus miesto apylinkės teismas bylą nutraukė.

„Ieškovai pateikė teismui pareiškimą dėl ieškinio atsiėmimo. Atsakovai A. Butkevičius ir UAB „Tele-3“ sutinka, kad ieškovai atsiimtų ieškinį šioje byloje ir savo sutikimą išreiškė pasirašydami pareiškimą“, - BNS sakė teismo atstovė spaudai Airinė Šerelytė.

Teismo nutartis dėl bylos nutraukimo neskundžiama.

Kovo mėnesį ieškinį pateikęs G. Degutis teismo prašė pripažinti, kad A. Butkevičius paskleidė tikrovės neatitinkančią informaciją, neva įmonė „Novotersa“ po „Snoro“ bankroto bylos iškėlimo turėtu indėliu, didesniu kaip 600 tūkst. litų, padengė paskolą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.