Vilniaus mero pastatytą stendą išardė kontrolieriai

Vilniaus Europos aikštėje ketvirtadienio popietę autobuso laukęs vilnietis Kęstutis

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 4:43 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:39 AM

Transporto stotelėje susibūrė minia: sumaištį kėlė žinia, kad autobusai bei troleibusai važinėja senaisiais maršrutais, tačiau stotelėje jų nebebuvo. Naujasis stovas skelbė apie maršrutus, kurie galios nuo pirmadienio.

Greta būriavosi žalsvais marškinėliais apsirengę jaunuoliai, kurie dalijo lankstinukus „Vilnius tampa patogesnis“. Jie laikė ir naujojo maršruto reklaminius stendus.

Staiga atvažiavo raudonas autobusiukas, iš jo išlipę kontrolieriai nekreipdami jokio dėmesio pasižiūrėjo į stovą, tuomet kartu atvykęs darbininkas su replėmis jį išmontavo, visi trys jį įkišo į autobusą ir išvažiavo. Jaunimas išsilakstė palikęs reklaminius stendus. Visa akcija buvo filmuojama ir fotografuojama.

Pasirodo, šis stendas buvo pastatytas tik kaip pavyzdys, iliustruojantis Vilniaus mero konferenciją apie naująjį viešojo transporto maršrutą.

VĮ „Susisiekimo paslaugos“ atstovė perdavė Kontrolės skyriaus viršininko Daniaus Rinkausko žodžius: esą geriau, jei naujieji maršrutai Vilniuje atsiras anksčiau nei vėliau, todėl daugumoje stotelių jie pakeisti jau šiandien. O stovas Europos aikštėje buvo tik modelis, todėl kontrolieriai jį išsivežė.

„Tokios mero iniciatyvos žmonėms varo stresą. Jei tai buvo reklaminė akcija - ji visiškai nekorektiška, - pareiškė K. Katalynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?