Studentas diplomą atsiėmė su riterio šarvais

Atsiimdamas informatiko bakalauro diplomą Audrius Žilinskas aplinkinius nustebino dėvėdamas riterio šarvus. Kostiumas ne tik pralinksmino bendraamžius, bet ir atkreipė galimų darbdavių dėmesį.

KTU studentas A.Žilinskas atsiimdamas diplomą pasipuošė riterio šarvais.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
KTU studentas A.Žilinskas atsiimdamas diplomą pasipuošė riterio šarvais.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

Jun 29, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:25 AM

Kauno technologijos universiteto (KTU) kompiuterinių tinklų ir interneto specializacijos mokslus baigęs A.Žilinskas dar prieš metus ėmė sukti galvą, kaip efektingai atsiimti bakalauro diplomą.

„Baigti studijas yra savotiškas žygdarbis. Todėl nusprendžiau tapti viduramžių riteriu“, – sakė Kaune studijavęs klaipėdietis.

Vaikinas pasinaudojo pažintimis ir iš Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės istorijos klubo narių pasiskolino riterio šarvus.

„Baiminausi, kad dėstytojai tokio mano poelgio nesupras, įsižeis.

Tačiau kai lipau ant pakylos atsiimti diplomo, aplinkiniai buvo sužavėti, plojo, šaukė, fotografavo. Tai paliko didžiulį įspūdį“, – pasakojo A.Žilinskas.

Vaikinas nestokoja fantazijos ne tik ypatingomis dienomis. Jis jau kelerius metus dirba operatoriumi KTU televizijoje „Kobra TV“, kuria menines fotografijas ir kompiuterinę grafiką.

„Apsivilkdamas šarvus norėjau praskaidrinti nuotaiką sau ir aplinkiniams. Visai nesiekiau ko nors daugiau. Tačiau po netradicinio poelgio jau sulaukiau keleto skambučių iš žmonių, pasiūliusių sukurti įdomius darbus. Atrodo, kad fantazija gali ne tik pagerinti nuotaiką, bet ir atkreipti į save darbdavių dėmesį“, – sakė A.Žilinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.