B. Vėsaitė tvirtina, jog prieš ją buvo panaudotos juodosios technologijos

Seimo Etikos ir procedūrų komisija reabilitavo buvusią ūkio ministrę Birutę Vėsaitę, kuri posto neteko dėl skrydžio į Kazachstaną privačios kompanijos lėktuvu. Komisija, į kurią kreipėsi pati B.Vėsaitė nusprendė, kad jokių įstatymų politikė nepažeidė.

Laidai „24/7” B. Vėsaitė sakė, širdyje jautusi, kad jos privačių interesų šioje kelionėje nebuvo, todėl į etikos sargus kreipėsi pati.<br>V. Balkūnas
Laidai „24/7” B. Vėsaitė sakė, širdyje jautusi, kad jos privačių interesų šioje kelionėje nebuvo, todėl į etikos sargus kreipėsi pati.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2013, 2:02 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:58 AM

Laidai „24/7” B. Vėsaitė sakė, širdyje jautusi, kad jos privačių interesų šioje kelionėje nebuvo, todėl į etikos sargus kreipėsi pati. Politikei yra svarbi jos reputacija.

„Kai aukščiausi pareigūnai taškosi kaltinimais, jog užsiimu politine korupcija, savo rinkėjų akyse galiu pasirodyti kaip pabaisa. Dabar jaučiuosi kaip reabilituota po mirties“, - prisipažino buvusi ministrė B. Vėsaitė, kuri nuo šiol eis Seimo Energetikos komiteto pirmininkės pareigas.

„Nuo pat pirmos darbo dienos ministerijoje jaučiau tam tikrą persekiojimą. Tą patyrė ir mano draugai, kurie stebėjo situaciją. Dabar turėdama daugiau laisvo laiko gilinuosi į juodąsias technologijas. Esu tikra, kad jos buvo panaudotos siekiant mane sumenkinti“ – atvirai kalbėjo B. Vėsaitė.

Žurnalistės Daivos Žeimytės pokalbį su B. Vėsaite žiūrėkite sekmadienį 21 val. 20 min. laidoje “24/7” per “Lietuvos ryto” televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.