Iš darbo traukiasi patyrę prokurorai, bet D. Valys ramus

Šią savaitę rezonansines bylas narpliojęs prokuroras Mindaugas Dūda

D. Valys „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7” aiškino, kad prokurorų nutekėjimas yra natūralus procesas.<br>R. Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
D. Valys „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7” aiškino, kad prokurorų nutekėjimas yra natūralus procesas.<br>R. Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 12:46 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:52 PM

Kas vyksta Generalinėje prokuratūroje, kad garsias bylas tyrę prokurorai palieka postus?

Generalinis prokuroras Darius Valys „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7” aiškino, kad prokurorų nutekėjimas yra natūralus procesas.

Tiesa, D. Valys tikino esantis nustebęs M. Dūdos sprendimu, nes šis prokuroras, D. Valio nuomone, puikiai dirbo savo darbą ir jokių priekaištų jam niekada neturėjo. Tuo tarpu apie K. Betingį jis yra kitokios nuomonės.

„Kauno apygardos prokuratūrai reikia stiprių pokyčių , o man trūko pagrindo, jog tuos pokyčius įgyvendins 11 metų jai vadovavęs asmuo“, - kalbėjo D. Valys, kurį K. Betingis apkaltino kitų nuomonės nepaisymu.

Kodėl Seimas nepritarė Generalinės prokuratūros ataskaitai? Ar sulaukęs kritikos ne tik iš buvusių kolegų, bet ir iš Seimo, D. Valys kartais neketina pats atsistatydinti?

Apie tai žurnalistė Daiva Žeimytė kalbėsis su D. Valiu sekmadienį 21 val. 20 min. laidoje “24/7” per “Lietuvos ryto” televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.