Jūrų keltų bendrovė sukvietė bičiulius į Laikrodžių muziejaus kiemelį

Žmones ir automobilius į Vokietiją ir Švediją jūrų keltais plukdanti

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Jul 28, 2013, 8:18 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:27 PM

„Laikas brandina draugystę. Laikas ir draugystė - tai suvokiame labiau širdimi, o ne protu. Laikas patikrina draugystę“, - sveikindamas svečius sakė bendrovės vykdantysis direktorius Jonas Nazarovas.

„DFDS ir Klaipėda - du seni draugai. Mums svarbu, kad keltų bendrovė garsina mūsų miestą kitose šalyse“, - kalbėjo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, pabrėžęs, kad į šventę susirinko tikri DFDS draugai, nes mieste vis dar šurmuliuoja trečioji jūros šventės diena.

Visus linksmino choras „Božolė“ ir Aleksandras Ivanauskas - Fara, Edidijus Sipavičius ne tik dainavo, bet mokė šokti tvistą.

Šventišką nuotaiką kūrė Pilies teatro artistai. Pageidaujantieji pozavo šaržų piešėjui, prisidėjo prie bendro tapybos darbo kūrimo - drobė, kurioje vaizduojamas pro Klaipėdos jūros vartus plaukiantis keltas, kabės „DFDS Seaways“ biure.

Svečiai buvo pakviesti žaisti jūreiviškų žaidimų, dalyvavo loterijoje. Laimingiausias šventės dalyvis laimėjo kelionę dviem žmonėms keltu pirmyn ir atgal į Vokietiją ar Švediją su visu maitinimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.