Paieška – jau atšalusiais pėdsakais

Su drąsos vėliava violetinę minią subūrusi Seimo narė N.Venckienė pati bailiai dingo, vos virš jos galvos ėmė tvenktis teisėsaugininkų pučiami juodi debesys. Jau kelintas mėnuo nežinia kur esančios veikėjos nepasiseka prisikviesti net į apklausas, ką ir kalbėti apie Seimo posėdžius.

Daugiau nuotraukų (1)

Arvydas Lekavičius

Aug 6, 2013, 7:34 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:28 AM

Mūsų prokurorai tik dabar atsibudo ir paprašė amerikiečių bei vokiečių apsidairyti, ar nevaikštinėja ši lietuvė jų šalių gatvėmis.

O anksčiau, kai ši veikėja atvirai tyčiojosi iš tyrėjų nesiteikdama atvykti į apklausas, prokurorai bijojo netgi pirštu jos pusėn pamoti. Dabar – kas kita, galima ir kardu pamosuoti. Juk neaprėks, prezidentei nepasiskųs.

Ne ką prastesniais iškrypėlių vardais visus jam nepatinkančius pareigūnus, žurnalistus ar krepšinio pasaulio žmones dosniai apdalijęs V.Romanovas irgi mėgaujasi laisve.

Nors bendrą aferą organizuoti planavę V.Romanovo verslo partneriai išsamius parodymus davė prieš kelis mėnesius, bankininkui įtarimai pareikšti tik dabar.

Teisėsauga, atrodė, pati buvo suinteresuota, kad skandalingasis bankininkas paspruktų. Kam tas triukšmas – dar prokurorus iškrypėliais išvadins?

Gal todėl ilgai visuomenei aiškinta, kad V.Romanovui kol kas nepateikti jokie kaltinimai. Kai triukšmas dėl Ūkio banko bankroto nurimo, susizgribta, kad pagaliau laikas skelbti tarptautinę Rusijoje įstrigusio milijonieriaus paiešką.

Bet dabar gaudyk vėją laukuose. Tiktai naivuolis gali patikėti, kad buvęs sovietų povandeninio laivo jūreivis, sugebėjęs nustekenti ne tik banką, bet ir „Žalgirio” klubą, bus ištrauktas į paviršių. Greičiau už tokius darbelius jį Rusija ne tiktai priglaus, bet ir ordinu apdovanos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.