Kauno vicemerai nepaliauja stebinti

Pašaipos dėl kai kurių Kauno mero A.Kupčinsko posakių ir poelgių – smulkmena, palyginti su jo pavaduotojų nuotykiais, galinčiais galutinai sužlugdyti miesto Neries ir Nemuno santakoje politikų įvaizdį.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2013-08-08 06:00, atnaujinta 2018-03-02 02:07

Visi seniai žino, kad vicemero „tvarkiečio” V.Vasilenkos mobiliojo ryšio telefonas įvairių renginių metu suskamba pačiu netinkamiausiu metu, o politikas karštligiškai maigo mygtukus mėgindamas išjungti skambutį.

Gali netgi susidaryti įspūdis, kad jis net miega su telefonu – toks jis jam artimas. Todėl net sunku įsivaizduoti, kaip turėjo pasijusti V.Vasilenka, kai jo tarnybinis telefonas staiga dingo.

Vicemeras neabejojo, kad jį pasisavino vagys, todėl nuskubėjo rašyti pareiškimo į policiją. Pareigūnai dvi savaites aiškinosi įvykio aplinkybes, tačiau nesėkmingai.

Už visus seklius akylesnė pasirodė vicemero žmona – nešdama išmesti į šiukšlių konteinerį pasenusį vyro kostiumą už pamušalo užčiuopė pradingėlį!

O štai beveik niekuomet į darbą laiku nesugebantis atvykti vicemeras S.Buškevičius (turbūt užtrunka kasryt kaimynams skaitydamas paskaitas apie sveiką gyvenimo būdą) niekada nepavėluoja į sostinėje rengiamas gėjų eitynes.

Jaunalietuvių vadas šįkart ne tik jas stebėjo, bet ir kibo policijos pareigūnams į atlapus mėgindamas išlaisvinti bendražygį ir bendramintį P.Gražulį.

Kauniečiai juokauja: jeigu tiek daug energijos Kauno vicemerai – vienas ieškodamas telefono, o kitas kovodamas su gėjais Vilniuje – skirtų savo miesto reikalams, nereikėtų laikinojoje sostinėje klijuoti plakatų, skelbiančių, kad „Ir Kaune gyventi galima”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.