Paslaptinga Noridžo ežero skenduolė gėlėta suknele – lietuvė emigrantė

Daugiau nei savaitę britų teisėsaugininkus kankino nežinia, kas yra paslaptingoji skenduolė, rasta Noridže, Rytų Anglijos universiteto ežere. Moters kūną rugpjūčio 1 d. rado meškeriotojas, bet policija niekaip nesugebėjo nustatyti jos tapatybės. Netekę vilties pareigūnai išplatino skenduolės suknelės nuotrauką, tikėdamiesi, kad kas nors atpažins nelaimėlę pagal šį, kaip buvo pabrėžiama, „išskirtinį“ rūbą. Moteris vilkėjo juodą suknelę, margintą didžiulėmis kreminės spalvos rožėmis.

Netekę vilties pareigūnai išplatino skenduolės suknelės nuotrauką, tikėdamiesi, kad kas nors atpažins nelaimėlę pagal šį „išskirtinį“ rūbą.<br>Noridžo policijos nuotr.
Netekę vilties pareigūnai išplatino skenduolės suknelės nuotrauką, tikėdamiesi, kad kas nors atpažins nelaimėlę pagal šį „išskirtinį“ rūbą.<br>Noridžo policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:51 AM

Buvo nurodyta, kad suknelė 10 dydžio, su raišteliais ant pečių, ant jos nėra jokių firmos etikečių.

Suknelė iš tiesų padėjo išaiškinti skenduolės tapatybę. Pagaliau paaiškėjo, kad nuskendusi moteris – 43 metų lietuvė, gyvenusi Noridžo apylinkėse. Jos pavardė neskelbiama.

Kaip praneša 999radionorwich.com, rugpjūčio 9-ąją, penktadienį, po pietų į Bethel gatvės policijos poskyrį kreipėsi lietuvės artimieji, sureagavę į pranešimus žiniasklaidoje. Penktadienį vakare šeimos nariai oficialiai atpažino mirusiąją.

Policijos inspektorius Richardas Gravelingas dėkojo žiniasklaidai už pagalbą padedant atpažinti moterį. Pasak jo, lietuvės mirties aplinkybes vis dar gaubia paslaptis, pareigūnai jas aiškinasi.

„Tai labai tragiškai susiklosčiusių aplinkybių rinkinys, tai labai sunkus laikas šeimai, kuriems dabar reikia susitaikyti su mylimo žmogaus netektimi. Noriu pareikšti padėką žiniasklaidai, kuri sudomino visuomenę šiuo atveju, ir tai neabejotinai padėjo įminti šią mįslę“, - sakė pareigūnas.

Jis sakė neatskleisiąs daugiau jokių detalių, kol nebus informuoti visi moters giminės.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.