Norvegijos lietuviai mokysis būti laimingi

Norvegijos Bergeno lietuvių bendruomenė kviečia tautiečius į renginį, kuriame bus bandoma nušauti du zuikius – pasimokyti sumažinti stresą ir surinkti pinigų labdaringam tikslui. Visi surinkti pinigai keliaus obstrukcine plaučių liga sergančiam lietuviui jaunuoliui iš daugiavaikės, trylikos vaikų šeimos. „Įrodykite, kad lietuviai gali būti vieningi ir laimingi“, - rašoma kvietime į renginį.

Paskaitoje bus galima sužinoti, kaip sumažinti stresą kasdieniniame gyvenime, būti labiau atsipalaidavusiems ir džiaugsmingiems.<br>123rf nuotr.
Paskaitoje bus galima sužinoti, kaip sumažinti stresą kasdieniniame gyvenime, būti labiau atsipalaidavusiems ir džiaugsmingiems.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2013, 11:18 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:20 AM

Paskaitoje bus galima sužinoti, kaip sumažinti stresą kasdieniniame gyvenime, būti labiau atsipalaidavusiems ir džiaugsmingiems. Taip pat bus aiškinama apie ryšį tarp kvėpavimo, sveikatos bei geros savijautos, mokoma kvėpavimo pratimų, padedančių ilgiau išlikti produktyviems ir energingiems.

Labdaringas renginys – paskaita „Sveikata ir laimė“ vyks rugpjūčio 17 d. 12 val. European-Yoga Bergen, Eldoradogården, adresu Olav Kyrres gate 28 5015 Bergen.

Bilietas į paskaitą kainuos 100 Norvegijos kronų, visi pinigai bus skirti labdarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.