Ar Garliavos berniukas nuskandintas Čikagos baseine?

Šios ir kitos panašios pokalbių temos antradienį vyravo Seime per „Drąsos kelio“ frakcijos surengtą spaudos konferenciją apie Garliavos istorijos aktualijas.

N.Venckienės ir jos sūnaus likimas ir toliau kelia aistras.<br>lrytas.lt skaitytojos nuotr.
N.Venckienės ir jos sūnaus likimas ir toliau kelia aistras.<br>lrytas.lt skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Aug 27, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:37 PM

„Ar dar gyva Garliavos mergaitė?“ - klausė susirūpinę Seimo nariai. „Drąsos kelio“ pirmininkas Seimo narys Jonas Varkala suabejojo: „Ar dar gyva Lietuva“. Tokiais žodžiais violetinės partijos atstovai reiškė nusivylimą tuo, kad Laimutei Stankūnaitei ir Drąsiaus Kedžio dukrai buvo leista slapta pasikeisti asmens tapatybes ir išvykti iš Lietuvos į neįvardijamą užsienio valstybę.

Susirūpinę „drąsuoliai“ pareiškė inicijuosiantys Seimo laikinosios komisijos, kuri tirtų Garliavos skandalo aplinkybes, sudarymą.

Spaudos konferencijoje buvo pareikšta nuomonė, kad visa tiesa apie Garliavos tragediją neišaiškėja, nes viską dengia tarptautinė vaikų pornografijos mafija.

Seimo nariai nesileido į žurnalistams kur kas įdomesnes temas: kur šiuo metu yra Neringa Venckienė, ar jie padės iškraustyti N.Venckienės daiktus iš parlamento viešbučio. Politikai mieliau toliau pasakojo savo sąmokslo teorijas, kritikavo šalies teisėsaugą ir vadovus.

Žurnalistus buvo bandoma sugraudinti istorijomis apie persekiojamus Kedžių šeimo atstovus. Į spaudos konferenciją atvyko D.Kedžio teta kirpėja Audronė Skučienė, D.Kedžio motina. Tačiau joms žodis nebuvo suteiktas.

Anot parlamentarų, D.Kedžio tėvai kenčia, nes jau kelis mėnesius nematė savo anūkės. Jiems kyla nerimas, kas bus su mergaite.

„Bandoma paslėpti paskutinius šios nusikalstamos ir labai klaidžios istorijos galus“, - piktinosi Seimo narys Povilas Gylys.

„Drąsos kelio“ atstovai neabejoja, kad N.Venckienė su sūnumi buvo priversti išvykti iš Lietuvos, nes čia jiems buvo nesaugu. Jie įsitikinę, kad N.Venckienės sūnui Amerikoje sekasi gerai.

Tiesa, taip mano ne visi šios istorijos gerbėjai. Spaudos konferencijos metu jos dalyviams elektroniniu paštu atskriejo klausimas „Ar gali būti, kad Garliavos berniukas buvo nuskandintas Čikagos baseine“. Jis nebuvo atsakytas pareiškus, kad tai priešiškos stovyklos darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.