Žvaigždžių skyrybų dramos – tikros ar suvaidintos?

Kaip priversti pasaulį, kuriame daugybė gęstančių ir kylančių žvaigždžių kovoja dėl vietos po saule ir gerbėjų širdyse, kalbėti apie savo gyvenimą ir laimėjimus? Atsistoti ant galvos, tapti vegetaru ar nusifotografuoti nuogam kopose ir įdėti nuotrauką į socialinį tinklą, kaip padarė lietuvių dizaineris?

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Karmazaitė

Sep 3, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:22 PM

Tokie triukai veikia trumpai, būrys dykaduoniaujančių komentatorių užkibs, o po akimirkos vėl būsi pamirštas.

Naujienų gausos išpaikinti žvaigždžių gerbėjai pageidauja gerokai riebesnių kąsnių.

Pramogų pasaulio atstovai neriasi iš kailio, nes populiarumas uždirba pinigus, kai kuriems – milijonus. O konkurencija – žiauri.

Kino žvaigždžių kalvėje dėl populiarumo kovojama itin aršiai, manipuliuojama net jausmais. Dažnai tada, kai žiūrovams pristatoma nauja kino juosta.

Pamenate ispanų aktorės Penelope Cruz ir Holivudo dievuko Tomo Cruise’o neva slaptą bučinį prieš 12 metų? Kai tuometės aktoriaus žmonos Nicole Kidman gerbėjai keiksnojo neištikimąjį gražuolį, kino ekranus pasiekė filmas „Vanilinis dangus”, o internete pasklido virtualus žaidimas „Bučinys”.

Penelope ir Tomas, vaidinę toje juostoje, į premjerą atvyko kartu, ir tai dar labiau kaitino aistras. Tačiau abejonių, kad bučinys buvo suvaidintas, neišsklaidė. Taigi jų meilės istorija galėjo būti tik puiki filmo reklaminė akcija.

Nors T.Cruise’o santuoka su N.Kidman vėliau iširo, to priežastis veikiau kita – aktoriaus atsidavimas Scientologijos bažnyčiai.

Praėjusią savaitę per pasaulį nusirito pranešimų apie skyrybas banga.

Italų aktorė Monica Bellucci esą tarė „sudie” savo sutuoktiniui prancūzų aktoriui Vincent’ui Casseliui.

Geresnę atmintį turintys aktorių gerbėjai turėtų prisiminti 2002-ųjų vasarą. Tada taip pat buvo paskelbta apie šios poros išsiskyrimą. Tuo pat metu Kanuose buvo pristatyta juosta „Nesunaikinamoji”, kurioje vaidino M.Bellucci.

Be to, buvo ruošiamasi dar dviejų filmų – mokslinės fantastikos trilerio „Matrica” tęsinio ir juostos „Priešo išsigelbėjimas” premjeroms.

Pastarojoje juostoje Monicos partneris buvo Bruce’as Willisas. Pasklido kalbos apie jų romaną. Žinia apie skyrybas atrodė kaip tikras pinigas.

Filmai sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo, Vincent’as ir Monica susitaikė. Vėliau pora susilaukė dviejų atžalų.

Tad praėjusios savaitės žinia apie jų skyrybas sukėlė abejonių, ar tai vėl nėra specialusis efektas? Mat V.Casselis šiemet pristatė savo vaidmenį filme „Transo būsena”, o M.Bellucci dabar filmuojasi kultinio režisieriaus Emiro Kusturicos juostoje.

Įtarimų kelia ir Catherinos Zeta-Jones bei Michaelo Douglaso pranešimas apie sprendimą „pagyventi atskirai”.

Pora pastaruosius kelerius metus atlaikė sunkų išbandymą – M.Douglasą užklupo gerklės vėžys, o Catherine jį slaugė. Ir kai sunkumai įveikti, kai liga atsitraukė, kai pora vėl nėrė į darbus, staiga – skyrybos?

Kaip yra iš tiesų, parodys laikas, bet abejonių ir čia sėja naujų filmų pasirodymas. Garsusis mergišius, kuriam sparnus prikirpo santuoka su viena geidžiamiausių Holivudo aktorių, neseniai Kanuose pristatė Steveno Soderbergho biografinį filmą „Už šviestuvų” apie nuo AIDS mirusį pianistą Liberace’ą.

O Catherine ką tik švytėjo Los Andžele per veiksmo komedijos „Rizikinga erzinti diedukus 2” premjerą. Erotiška nėriniuota suknele pasipuošusi žvaigždė visiškai nepriminė maniakine depresija sergančios ligonės, kokia dabar pristatoma.

O kad ją gali persekioti nerimas, nieko nauja, nes dabar ši būsena kamuoja daugelį. Tai greito gyvenimo tempo ir naujų technologijų, visur lydinčių žmogų, kaina.

Nerimas kamuoja ir šio „Stiliaus” heroję Ilzę Liepą. Latvių kilmės baleto žvaigždės skyrybų istorija – gerokai labiau įtikinama. I.Liepos išpažintis atrodo nuoširdi, nes ji – ne iš jos spaudos atstovų, o iš pačios artistės lūpų.

Būtent nuoširdumo trūksta Holivudui. Bet ko norėti iš ten iškeptų žvaigždžių, kai jų net asmeninius pasimatymus planuoja vadybininkai, o kiekvieną žodį apgalvoja viešųjų ryšių specialistai.

 „Stilius”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.