Meilės romanu Plungę susprogdinęs V.Nekrašas puolė ginti garbę

Per Lietuvą dėl slaptų meilės romanų su klinikų darbuotojomis nuskambėjęs buvęs Seimo narys, psichiatras Visvaldas Nekrašas prabilo. Meilužės kaltinimus seksualiniu priekabiavimu ir intymių nuotraukų paviešinimu internete jis vadino šmeižtu.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintarė Butkienė

Sep 4, 2013, 8:35 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:38 PM

Tačiau per interviu „Lietuvos ryto“ televizijai jis ne tik prisipažino išrašydavęs jai vaistų, bet ir papasakojo, kaip skambino jaunos moters vyrui ir dalijosi, kuris tąnakt su ja miegos.

Apie slaptus ir sekinančius santykius su psichiatru prabilusi 30-metė Živilė išvyko iš Lietuvos, o jos tėvai, kalbėję apie dukros meilužio šantažą ir seksualinį priekabiavimą, staiga atsitvėrė tylos siena.

Pats V.Nekrašas aiškino, esą 25 metais jaunesnė klinikų registratūros darbuotoja Živilė pati jį kviesdavo į pasimatymus, o jos interviu vietiniam Plungės laikraščiui – tai kerštas už tai, kad jis ją paliko.

Prieš išvykdama į užsienį, moteris pasakojo įsidarbinusi privačioje medicinos klinikoje. Jos savininkas, buvęs parlamentaras, o dabar Plungės tarybos narys, socialdemokratas V.Nekrašas netrukus pradėjo rodyti išskirtinį dėmesį jaunai moteriai. Nuvykusi į kelis pasimatymus su 25 metais vyresniu mediku moteris esą suprato padariusi klaidą.

Jauna moteris apie V.Nekrašo seksualinį priekabiavimą ir psichologinį smurtą pirmiausia prabilo tėvams. Jie tvirtino, kad psichiatras jų dukteriai išrašydavęs stiprių raminamųjų, nuo kurių ji jautėsi prastai.

Vyriškis to neneigė – aptakiai atsakęs, kad jai būdavo išrašomi gydytojo psichiatro skirti vaistai, jis pripažino pats merginai ir išrašydavęs vaistus.

30-metė pasakojo, kad slaptą romaną bandė nutraukti, tačiau V.Nekrašas intymias poros nuotraukas paviešino internete.

Pats jis kitaip piešia romaną, kuris vyko už akių toje pačioje klinikoje dirbančiai jo žmonai. Buvęs parlamentaras parodė neva Živilės jam rašytas žinutes. Vienoje jų rašoma: „kas tau nutiko tu turi būti su manimi viskas bus gerai myliu“.

„Ji įsidarbino, praėjo kiek laiko. Ji parašė man tokią žinutę: „Laikas mano, vieta tavo“. Tai ką mes padarėm – išvažiavom pasivažinėti. Va ir prasidėjo ta meilė tokia“, – žurnalistams aiškino V.Nekrašas. Kaip intymios pusnuogių meilužių nuotraukos atsirado socialiniame tinklalapyje, vyras tvirtino nežinantis.

Psichiatru dirbantis vyras pasakojo, kad mergina mėgdavo jam pozuoti ir kartą paprašė mylimojo nufotografuoti ją su naujomis kelnaitėmis ir liemenėle, bet V.Nekrašas dievagojosi tų nuotraukų internete neviešinęs ir net nemokantis naudotis socialiniu tinklapiu „Facebook“.

Živilė tikino, kad buvęs meilužis naktimis skambindavo jos vyrui ir reikalaudavo atiduoti žmoną. „Taip, aš paskambinau vyrui ir paklausiau: „Klausyk, Vytai, tai kuris dabar miegosim su tavo žmona? Jis man sako: „Aš seniai nemiegu, nes ji man...“ Nutylėsiu tą punktą“, – pasakojo V.Nekrašas. Su meilužės vyru jis aptarinėjo ir sutuoktinių vaiką.

Moteris dėl seksualinio priekabiavimo ir paviešintų intymių nuotraukų kreipėsi į policiją, tačiau ši patarė kreiptis į teismą. Plungės policijos viršininkas Saulius Vaičekauskas neslėpė, kad tai – ne pirma dramatiška V.Nekrašo meilės istorija. „Buvo atvejis, kai jis išstūmė nuogą moterį iš savo namo. Ten irgi ta pati situacija“, – tvirtino pareigūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.