Vairuotojus linksmina paleistuves gaudantys verslininkai

Ne vienas važiuojantis pro Karkazų gyvenvietę (Kauno r.) įkalnėje

Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Patašius

2013-09-30 17:23, atnaujinta 2018-02-21 15:41

Neseniai smulkieji verslininkai pasišovę žmonėms padėti išgaudyti veją ar daržą niokojančius kurmius pakabino skelbimą. Netrukus kažkas panaudojęs baltą lipnią juostą skelbimą pakoregavo savaip.

„Kai ryte važiuodamas perskaičiau šį skelbimą, taip pradėjau juoktis, kad net teko sustoti“, - juokėsi pro šalį važiavęs kaunietis Gediminas Dargužis.

Paskambinus žemiau skelbime nurodytu telefonu ir paklausus, kaip sekasi verslas, atsiliepęs vyriškis teigė, kad labai neblogai.

„Pagauname labai daug, ir parduodame nemažai“, - teigė „k....“ gaudytojas, pridūręs, kad priklausomai nuo konstrukcijos įrenginys kainuoja 40-60 litų.

Pabandžius pasitikslinti ar jos gražios, vyriškis pyktelėjo. „Ką jūs čia kažkaip nerimtai klausinėjate, nesuprantu, ar yra pas jus kurmių, ar ne?“ - piktokai atsakė pašnekovas.

Paaiškinus, kad kalbama rimtai apie pakaunėje esantį jų reklaminį skelbimą ir jame esantį užrašą, vyriškis surimtėjo.

„Na čia jau tikriausia Karkazų intelektualų išmonė. Matot dabar aš kurmius gaudau prie Klaipėdos, tad jei galite, nuvažiuokite ir pataisykite šį skelbimą“, - draugiškai paprašė kurmių gaudytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.