Ką L.Graužinienei žada žvaigždės?

Viena garsiausių Lietuvos astrologių Angelina Zalatorienė prognozuoja, kad naujoji Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė bus nebloga parlamento vadovė. Astrologė L.Graužinienę mato, kaip labai jautrią moterį, o jautrumo žmogui Lietuvoje esą labai trūksta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:53 AM

L.Graužinienės ateitį portalo lrytas.lt prašymu A.Zalatorienė spėjo pagal jos gimimo datą. Naujoji Seimo vadovė gimusi 1963 m. sausio 10 dieną.

„Tai netradicinė ožiaragė. L.Graužinienė labai emocionalus ir aplinkai jautrus ožiaragis, kuris ir ašarėlę gali nubraukti, tačiau jis turi labai gerą tikslo matymą“, – pabrėžė astrologė.

„Svarbu, kad ji – labai lengvos karmos žmogus, neatsinešusi sunkių naštų, todėl šiame gyvenime yra tokia, kad jei ko nors tikrai nori, tai jos norui dangus labai padeda“, – kalbėjo astrologė.

Ar jautri moteris gali tapti lydere?

„O kodėl ir ne? Jeigu ji tik norės. Svarbiausia, kad ji norėtų. Pavyzdžiui, Dalia Grybauskaitė irgi yra aplinkai jautri moteris, tačiau ji tai labai slepia. D.Grybauskaitė gyvena lyg storame kevale, per kurį kiaurai viskas įeina, o iš jo beveik niekas neišeina. Tuo tarpu L.Graužinienės jautrumas labiau matomas“, – sakė A.Zalatorienė.

Ji pabrėžia, kad jautrumas šiais laikais labai svarbus, nes žmonės nori, kad valdžia juos suprastų ir užjaustų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.